avatar

Evenimente/Anunturi

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

18
09 2020
36

Calculul, deducerea și achitarea TVA : seminar practic

La acest seminar vei afla despre:
• Legislația și baza documentară de calculare și deducere a sumei TVA;
• Aplicațiile practice de calculare, deducere și achitare a sumei TVA;
• Exemple concrete și tehnici care îți ușurează munca în acest domeniu;
• Ce rapoarte trebuie să prezinți, unde, când și cum se completează acestea.

Acest seminar se adresează celor care au cunoștințe în contabilitate și/sau finanțe, cum ar fi: contabili, antreprenori, directori, studenți la economie, liberi profesioniști, etc.

 


Înregistrează-te aici

Detalii
15
09 2020
75

e-TAXCON’20 - conferință internațională cu tematică fiscală

Consiliul Economic invită, din numele Asociației Patronale „Camera de Comerț Americană din Moldova” (în continuare „AmCham Moldova”) la conferința e-TAXCON’20 - o conferință internațională cu tematică fiscală, dedicată atât comunității profesioniștilor fiscali din cadrul AmCham Moldova, cât și altor persoane cointeresate (comunitatea de afaceri, în ansamblu, autorități guvernamentale, mediul academic și științific, membrii altor AmCham-uri coorganizatoare ale panelului special).

Detalii
11
09 2020
465

Din culisele e-TAXCON’20 – Prima conferință fiscală internațională online din Moldova

Aspectele fiscale ale activității economice și modul de gestionare a acestora în interesul afacerii reprezintă una din provocările principale în ceea ce ține de alegerea unor strategii viabile de dezvoltare a companiei, în special în circumstanțele unui context socio-economic global dificil. În consecință, accesul la informația cu privire la cele mai bune practici locale și internaționale este inestimabil într-o lume a excesului informațional.
 
e-TAXCON’20 este organizat de Camera de Comerț Americană din Moldova (AmCham Moldova), fiind  prima conferință internațională cu tematică fiscală, dedicată atât comunității profesioniștilor fiscali din cadrul comunității de afaceri, cu precădere membrilor AmCham-urilor din Europa Centrală și de Est,  dar și autorităților publice, mediului academic și științific, precum și comunității partenerilor de dezvoltare.
Detalii
07
09 2020
344

Порядок учета и начисления амортизации основных средств в целях налогообложения

У каждого предприятия есть oсновные cpедства. Если хочешь убедиться в правильности выполнения всех экономических операций, ждем тебя на семинаре.

 

 


Программа
1. Применение линейного метода начисление амортизации основных средств.
Detalii
03
09 2020
328

Evenimente online organizate de ACAP în luna septembrie

Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova organizează pe parcursul lunii septembrie  următoarele evenimente :

 

    • Cursuri de instruire profesională continuă a auditorilor (online) : 9, 10, 11, 15, 16, 17, 18, 20 și 23 septembrie. Scopul cursului constă în formarea specialiştilor în scopul prelungirii certificatului de auditor în cadrul Programului de dezvoltare profesională continuă a contabililor şi auditorilor-membri ai АСАР РМ. Înregistrarea poate fi efectuată aici

 

22
08 2020
139

Curs de perfecționare în contabilitate (online)

Pentru cine?

Persoane dornice să atingă un nivel avansat în domeniul contabilității și să dezvolte o carieră în domeniul contabil-financiar.

 

 De ce?

Cei mai buni experți contabili își vor împărtăși cunoștințele și experiențele cu tine, de aceea nu ezita să-ți asiguri un loc în grupă.

 Înregistrare

 

 

Acest curs este pentru tine dacă:


Detalii