avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

18
10 2017
102

Aspecte juridice și fiscale în contabilitatea alimentaţiei publice

Sectorul alimentației publice cuprinde un număr enorm de unități economice, activitatea cărora trebuie să se desfășoare în conformitate cu prevederile actelor normative în vigoare, fiind asigurată o evidență financiar-contabilă adecvată cerințelor economice contemporane. Unitățile de comerț, alimentație publică, organizațiile și întreprinderile cooperației de consum sunt subordonate unicului sistem de reglementare normativă a contabilității, aceleași convenții și principii de bază.
Detalii
18
10 2017
96

Seminar PROACTIVE: ”Contabilitatea în sfera alimentației publice”

Contabilitatea în sfera alimentației publice este un seminar practic despre particularităţile contabilităţii în sfera alimentației publice.

Activitatea în domeniu alimentației publice are particularitățile sale proprii, acestea influențînd direct modul de contabilizare și impozitarea companiilor.

Complexitatea contabilității în unitățile de alimentație publică se exprimă prin existența unui volum mare de informații, criză de timp, responsabilitate enormă, iar acești factori necesită un nivel ridicat de expertiză contabilă.
Detalii
17
10 2017
193

Contabilitatea activităților agricole

De ce ai nevoie pentru a ține contabilitatea activităților agricole cu succes maxim? În primul rând ai nevoie de o viziune de ansamblu, dar și în detaliu, asupra cerințelorlegislației în vigoare privind activitățile agricole? Incontestabil, ai nevoie de experiență în aplicarea legii în anumite situații frecvent întâlnite în activitățile agricole.
Detalii
17
10 2017
167

Training practic: Tehnici de elaborare a bugetelor proiectelor. Elemente cheie. Factori critici.

Bugetul reprezintă imaginea în cifre a activităților unui proiect, și este unul dintre cele două elemente esențiale pe care le analizează în detaliu finanțatorii și evaluatorii, dar care ar trebui să reprezinte și preocuparea primară a celui care este implicat nemijlocit în implementarea proiectelor.
Detalii
16
10 2017
80

Seminar ACAP: Aspecte practice ale contabilităţii operaţiunilor de leasing, arendă şi locaţiune conform SNC

Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova Vă invită la data de 17 octombrie 2017 la seminarul cu genericul: «Aspecte practice ale contabilităţii operaţiunilor de leasing, arendă şi locaţiune conform SNC» / Практические аспекты учета операций лизинга, аренды и имущественного найма согласно НСБУ
Detalii
12
10 2017
289

Contabilitatea în organizaţiile necomerciale

Contabilitatea în organizaţiile necomerciale este condiţionată de un şir de particularităţi care rezultă din scopul şi specificul activităţii acestora. Modul de contabilizare a tranzacţiilor în aceste organizaţii este reglementat de către un act normativ separat. Pentru organizaţiile necomerciale sînt prevăzute formulare distincte de situaţii financiare, care diferă de formularele similare ale entităţilor economice. În acest context cursul „Particularitățile contabilității, raportării financiare și fiscale în organizaţiile necomerciale” este necesar şi binevenit. Acesta cuprinde materialele aferente studiului aprofundat al contabilităţii surselor de finanţare, activelor, veniturilor şi cheltuielilor, precum şi al modului de întocmire şi prezentare al situaţiilor financiare și fiscale.
Detalii
11
10 2017
343

Masterclass: Investiție “sănătoasă” în restaurantul tău

PROACTIVE, partenerul nostru, te invită la un masterclass despre gestionarea corectă a unei afaceri în domeniul alimentației publice.

Acest eveniment este pentru tine, dacă dorești:
  • Să crești rentabilitatea afacerii
  • Să cunoști ultimele tendințe în domeniul restaurantelor
  • Să afli metode de analiză și dezvoltare a buisness-ului pe termen lung

Detalii
10
10 2017
326

Perfecționează-ți cunoștințele în domeniul contabilității!

Aici vei învăța cum să duci evidența contabilă și să optimizezi activitatea întreprinderii, fiind capabil să execuți întregul ciclu contabil.

Înregistrează-te ACUM

Grup țintă: Programul este destinat tuturor persoanelor interesate de studierea şi perfecţionarea cunoştinţelor în domeniul contabilităţii şi utlizarea programei “1C contabilitate”.
Detalii
05
10 2017
463

Evenimentele organizate de ACAP în luna octombrie 2017

Stimați abonați, Asociația Contabililor și Auditorilor din Republica Moldova — partener al P.P. „Monitorul fiscal FISC.MD", Vă invita la un șir de evenimente educaționale în luna octombrie 2017.

Așadar, mai jos vă prezentăm lista evenimentelor respective:
Detalii