avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

20
02 2020
140

Calculul și contabilizarea salariului

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin decizii, hotărâri și regulamente noi. Din acest motiv, ProactiveConsulting te invită la un seminar-sinteză cu tematica salarizării.

Cu noi vei afla:
— Ce consecințe te așteaptă la achitarea ajutoarelor materiale
— Ce documente se perfectează în cazul concediului paternal
— Ce specific în completarea IPC18 au companiile de taxi/ rezidenți ai parcurilor IT
— Ce impact vor avea calcularea și achitarea primelor asupra impozitului pe venit achitat de întreprindere.
Detalii
19
02 2020
49

Business Excel - nivel avansat

MS Excel este larg răspândit în mediul de afaceri, datorită facilităţilor pe care le oferă prin automatizarea calculelor, gestionarea şi analiza datelor.

Cursul este destinat celor ce tind să stăpânească modalitățile și metodele de lucru cu baze de date moderne și să efectueze calcule complexe: conducători, contabili, marketeri și manageri vânzări sau directori financiari, precum și oricine lucrează deja în MS Excel și dorește să o facă mai eficient.

Înregistrează-te acum
Detalii
18
02 2020
54

Curs Business Excel - nivel începător

Acest curs vă va ajuta să stăpâniți interfața și să învățați cum să puneți în practică funcționalitatea programului pentru a economisi timp în lucru. Domeniul de aplicare Excel acoperă aproape toate industriile și activitățile. După finalizarea acestui curs, Excel va deveni un asistent indispensabil pentru: antreprenori, conducători, contabili, specialiști marketing și alți colaboratori din diferite departamente.

În calitate de speaker al evenimentului este Maria Moraru — formator în cadrul cursurilor deschise și corporative la companii precum: Autodoc SRL, Inspecția Socială, Curtea de Conturi a RM, Serviciul Fiscal de Stat, Dita Est Farm, etc.; lector ASEM, Business Excel trainer; peste 20 cursuri corporative; peste 1000 de ore predate; 30 ani experiență în domeniu.
Detalii
17
02 2020
540

Новое в 2020 г. в бухгалтерском и налоговом законодательстве

Компаниа Tx & A Co предоставляет возможность участия на семинаре под названием «Новое в 2020 году в бухгалтерском и налоговом законодательстве».

На семинаре будут обсуждаться важные темы, относящиеся к закрытию налогового периода, в том числе:
• особенности заполнения декларации VEN12 за 2019 год
• особенности исчисления износа в налоговых целях и другие изменения в налогово-таможенной политике на 2020 г.
• бухгалтерские аспекты
• особенности применения косвенных налогов
• обязательный аудит.
Detalii
14
02 2020
120

Contabilizarea cheltuielilor de deplasare

De ce să alegi seminarele #ProactiveConsulting?
-La eveniment primești suport de curs
-Atmosferă «creativă»
-Networking calitativ
-Răspunsuri bazate pe acte normative
-Experți practicieni
-Informație de ultimă oră

PROGRAM
1. Actele normative în vigoare care reglementează modul de calculare a cheltuielilor de deplasare
Detalii
14
02 2020
83

Training de educație financiară pentru copii

Știați că Republica Moldova se află pe ultimele locuri la alfabetizare financiara din Europa?

Doar 18% dintre moldoveni au un minim bagaj de cunoștințe financiare. Totuși, Sistemul Educațional de la noi nu provede pentru viitorul apropiat modificări. Desigur, este nevoie de multe eforturi de informare și educare și orice demers contează, dar nu trebuie să uităm că generația copiilor de azi sunt generația adulților de măine.
Detalii
13
02 2020
297

Contabilizarea foilor de parcurs, anvelopelor și acumulatoarelor

Economisește timp și bani. Participă la seminarul Proactive, «Contabilizarea foilor de parcurs, anvelopelor și acumulatoarelor. Situații practice.»

Învață cum se întocmesc corect foile de parcurs și cum să eviți amenzile și penalitățile. În cadrul seminarului analizăm foile de parcurs, de la automobile proprii până la tractoare și combine.

Înregistrare
Detalii
05
02 2020
107

Totalizarea anului 2019 în ONC

Contabilitatea în organizaţiile necomerciale este condiţionată de un şir de particularităţi care rezultă din scopul şi specificul activităţii acestora. Modul de contabilizare a tranzacţiilor în aceste organizaţii este reglementat de către un act normativ separat. Pentru organizaţiile necomerciale sînt prevăzute formulare distincte de situaţii financiare, care diferă de formularele similare ale entităţilor economice.

În acest context cursul „Totalizarea anului 2019 in ONC” este necesar şi binevenit. Acesta cuprinde materialele aferente studiului aprofundat al contabilităţii surselor de finanţare, activelor, veniturilor şi cheltuielilor, precum şi modul de întocmire şi prezentare al situaţiilor financiare și fiscale.
Detalii
05
02 2020
353

Modificările operate în legislația fiscală și contabilă pentru anul 2020

Compania Tx & A Co SRL vă oferă posibilitatea să participați la sesiunea de instruire „Modificările operate în legislația fiscală și contabilă pentru anul 2020”. Seminarul va acoperi subiecte importante, relevante închiderii anului fiscal, inclusiv:

• specificul completării Declarației VEN12 pentru anul 2019;
• despre particularitățile calculării uzurii în scopuri fiscale și alte modificări în politica fiscală și vamală 2020;
• aspecte contabile;
• aspecte ale aplicării impozitelor indirecte;
• auditul statutar obligatoriu.
Detalii
05
02 2020
174

VEN 12: Anul 2019 / Studii de caz

Modalitatea de completare a declarației cu privire la impozitul pe venit (VEN 12) pentru anul 2019 (în baza studiilor de caz)

  • Vreți să vă asigurați că calculul și plata impozitului pe venit din activitatea de antreprenor este corectă și conform legislației în vigoare?
  • Doriți să aflați despre recentele actualizări ale legislației fiscale valabile pentru anul 2019?
  • Aveți statut de întreprinzător individual sau de gospodărie țărănească care trebuie să perfecteze două rapoarte aferent impozitului pe venit pentru 2019 și nu sunteți sigur cum e corect să le perfectați?

Detalii