avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

21
08 2018
562

Curs ”Business Excel”

Proactive te invită la un curs pornind de la exemple reale, concrete, întâlnite în practică și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență și a solicitărilor participanților la acest curs.
Detalii
16
08 2018
141

Contabilitatea intermediarilor în asigurări

Contabilizarea tranzacțiilor intermediarilor în asigurări reprezintă o sferă cu multe nuanțe specifice. De aceea te invităm pe 13 septembrie la un seminar în cadrul căruia vor fi discutate toate neclaritățile tale aferente particularităților, inclusiv componența și modul de prezentare a situațiilor financiare de către intermediarii în asigurări.
Detalii
16
08 2018
258

Contabilitatea în transporturi

Desfășurarea oricărei activități tehnico-economice de producție, prestații sau comerciale implică consumul anumitor resurse primare (materii prime, materiale consumabile) și auxiliare, pe temeiul cărora se ridică producția sau se realizează prestațiile de servicii și se asigură circulația valorilor materiale în economie.

Evidența corectă și clară a acestora va permite utilizatorilor să determine indicatorii financiar-economici corecți și să adopte decizii corecte.
Detalii
13
08 2018
243

Семинар ACAP: «Талоны на питание: правовые, бухгалтерские и налоговые аспекты»

Ассоциация Профессиональных Бухгалтеров и Аудиторов Республики Молдова приглашает 16 августа 2018 года на семинар: «Талоны на питание: правовые, бухгалтерские и налоговые аспекты»
Detalii
10
08 2018
238

Contabilitatea costurilor de producţie

Contabilitatea costurilor de producţie şi calculul costului produselor şi serviciilor – seminar concret şi absolut practic privind specificul contabilităţii costurilor.

TE POȚI ÎNSCRIE AICI

Ce vei afla dacă vii la seminar?
Detalii
09
08 2018
236

TVA aferent tranzacțiilor internaționale. Diferențe de curs valutar

Aveți neclarități ce țin de corectitudinea calculului și declarării TVA la operațiunile de export/import? Vă intrebați care va fi cursul valutar de calcul pentru obligațiunile TVA la aceste operațiuni?

VIOSER TRAININGS AND EVENTS vă ajută în aceste situații, pentru a vă asigura că legislația fiscală este interpretată și aplicată corect.
Detalii
06
08 2018
446

Seminar: Uzura mijloacelor fixe

Pentru o bună desfășurare a activității economice, fiecare intreprindere trebuie să dispună de anumite mijloace de producție- elementele de bază fiind mijloacele fixe. Uzura acestora prevede elemente specifice pentru calcularea ei. Cum? Prin ce metodă? –afli anume aici!
Detalii
02
08 2018
504

Талоны на питание: правовые, бухгалтерские и налоговые аспекты

Талоны на питание — один из инструментов стимулирования работника работодателем, установленный Законом РМ №166 от 21.09.2017 «О талонах на питание ». Введение талонов на питание вызывает множество вопросов, связанных с особенностями юридического регламентирования использования талонов в бумажной форме и на электронном носителе, а также со спецификой их отражения в бухгалтерском учете и налоговыми последствиями.
Detalii
01
08 2018
430

”Contabilitate + HR. Circuitul documentar al angajaților”

Te-ai confruntat cu situația când, fiind contabil, ai sarcini și din domeniul resurselor umane, sau poate ești manager resurse umane și ai de făcut ceva legat de contabilitate? Unde se intersectează contabilitatea și resursele umane? Răspunsul e simplu, la tema angajaților!?
Detalii
31
07 2018
160

Particularităţile contabilităţii în ONG

Contabilitatea în organizaţiile necomerciale este condiţionată de un şir de particularităţi care rezultă din scopul şi specificul activităţii acestora. Modul de contabilizare al tranzacţiilor în aceste organizaţii este reglementat de către un act normativ separat. Pentru organizaţiile necomerciale sunt prevăzute formulare distincte de situaţii financiare, care diferă de formularele entităţilor economice.
Detalii