avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

12
12 2018
97

Cеминар ,,Порядок заполнения декларации о подоходном налоге за 2018 г.”

В рамках настоящего интерактивного семинара будут представлены практические аспекты заполнения Декларации VEN12, относящиеся к налоговой и бухгалтерской отчётности.
Цели семинара фокусируются на:
Детальном понимании затребованной информации и способах заполнения отчетов
• Раскрытие новых данных и их влияние на используемые информационные системы, о способах проверки, а также порядка заполнения отчетов
• Взаимодействие со специалистами в области финансов и бухгалтерской отчетности, перенятие их опыта в рамках сессии вопросов и ответов.

Detalii
10
12 2018
135

Seminarul „Completarea declarației cu privire la impozitul pe venit, forma VEN12”

În cadrul acestui seminar interactiv va avea loc prezentarea aspectelor practice, aplicabile Declarației VEN12 și domeniului fiscalității și contabilității.

Obiectivele seminarului se axează pe:
Înțelegerea în detaliu a informațiilor solicitate și a modului de completare a formularelor
• Structura noilor date și impactul în sistemele informatice utilizate, modul de verificare și completare a acestora
• Interacțiunea cu specialişti din domeniul fiscal-contabil, schimbul de experiență cu aceștia în cadrul sesiunii de întrebări și răspunsuri.

Detalii
05
12 2018
690

Foi de parcurs. Cazuri specifice și aspecte problematice

Economisește timp și bani. Vino la seminarul Proactive "Foi de parcurs. Cazuri specifice și aspecte problematice."

Program:

  1. Acte normative privind reglementarea consumului de carburanți și lubrifianți în R. Moldova.
  2. Contabilitatea operaţiunilor de procurare a combustibilului în baza cardurilor corporative valorice

Detalii
04
12 2018
165

Seminar ,,Evidența întreprinzătorilor individuali și a gospodăriilor țărănești. Prezentarea rapoartelor IPC18, UNIF14, UNIF18 în perioada de tranziţie la VEN12'’

Scopul seminarului este instruirea specialiștilor în domeniul businessului individual în ceea ce privește cunoașterea şi utilizarea sistemului informațional economic în activitatea ÎI și GȚ, ca bază managerială pentru luarea deciziilor, cu referire specială la elementele patrimoniale şi de gestionare corectă.

Tematica
1.Modul de ţinere a evidenţei contabile şi responsabilitatea pentru ținerea acesteia
2. Contabilitatea veniturilor şi cheltuielilor

Detalii
04
12 2018
104

E-commerce. Lansarea afacerii

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova comunică că, în perioada 18-20 decembrie 2018, la Chișinău, se va desfășura seminarul „E-commerce: accesarea noilor piețe prin îmbunătățirea abilităților digitale”, organizat în cardul Academiei Exportatorilor, cu suportul OSCE, Viena.

Seminarul va oferi participanților etapele/ pașii pentru lansarea activității în e-commerce, informații privind evaluarea indicatorilor și gestionarea vânzărilor on-line, cunoștințe în pregătirea documentației necesare și în coordonarea soluțiilor logistice și financiare, aspecte vamale în comerțul electronic.
Detalii
30
11 2018
424

Семинар “Особенности бухгалтерского учета командировочных и представительских расходов”

На этом семинаре будут представлены и проанализированы законодательные нововведения, тематические исследования, методологические нормы для применения правил в области делегирования персонала, а также вопросы, связанные с протоколом (представлением).

Тематика
1. Нормативно-законодательная база командировочных и представительских расходов
2. Документальное оформление командировочных расходов

Detalii
29
11 2018
199

“Aspecte practice de aplicare ale noilor reglementări în legislația contabilă”

Pe 14 decembrie te invităm la un curs foarte util, în care am combinat cele mai importante aspecte din legislația contabilă.

De ce să vii anume la acest curs? Timp de o zi primești răspunsul de la 3 specialiști în domeniul dat, care vor exclude toate neclaritățile aferent identificării și corectării erorilor, reflectării rezultatelor inventarierii activelor și datoriilor, întocmirii notei explicative la situațiile financiare și, desigur, cu privire la baza acestora – politicile contabile ale entității (aprobarea, structurarea și actualizarea lor).

Detalii
29
11 2018
210

Închiderea anului fiscal 2018, contribuții de asigurări sociale și legislația muncii în cadrul ONC-urilor

Contabilitatea în organizaţiile necomerciale este condiţionată de un şir de particularităţi care rezultă din scopul şi specificul activităţii acestora. Modul de contabilizare a tranzacţiilor în aceste organizaţii este reglementat de către un act normativ separat care diferă de cel a entităţilor economice.

La sfârșit de an, cursul „Încheierea anului 2018 în ONC” este necesar şi binevenit. Acesta cuprinde materialele aferente studiului aprofundat cu formatori profesioniști. În cadrul acestui curs poți beneficia de consultanța a 4 formatori.
Detalii
28
11 2018
519

Seminar gratuit “Impozite și taxe. Noutăți fiscale 2018 ”

Vioser te invită la a cea de a V-a ediție de Impozite și Taxe! La întâlnirea din 8 decembrie, vom discuta tematica: “Impozite și taxe. Noutăți fiscale 2018 ”.

Dorești să te implici în discuțiile referitoare la reforma fiscală 2018?
• Ai deja o experiență la acest capitol care vrei să o comunici celorlalți colegi?
• Ai întrebări la aceasta temă?

Dacă te regăsești în unul dintre acești itemi — te așteptăm cu mare drag!

Participarea la eveniment este gratuită, în baza înregistrării.
Detalii
27
11 2018
114

“Ora de business pentru copii”

Revenim cu un eveniment în care s-a depus foarte multă dragoste și dăruire, fapt care se denotă din feedback-ul Dvs. Un eveniment inedit pentru micii businessmani! Proiectul “Ora de business pentru copii” — un eveniment unic ce are drept scop educația financiară a copiilor prin menținerea unui comportament responsabil față de bani încă de pe băncile școlii.

În cadrul evenimentului vor fi formate 4 echipe a câte 4 participanți pentru jocul Monopoly, care vor gestiona și investi bani în proprietăți. Câștigătorii fiecărui eveniment din cele 4 organizate vor concura pentru participarea în Marea Finală.
Detalii