avatar

Evenimente/Anunturi

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

21
07 2021
64

Seminar practic: Plăți salariale și concedii în anul 2021

Legislația în domeniul remunerării muncii este frecvent modificată prin legi, hotărâri și regulamente noi, iar aceasta generează confuzii în modul de calcul al plăților salariale. Pentru a evita posibilele erori, aplică la seminarul practic ”Plăți salariale și concedii – 2021” ca să înveți de la experții PROACTIVE care sunt modificările recente și cum să aplici corect noile prevederi legislative!


Detalii

20
07 2021
66

Curs practic: Microsoft Excel (nivel începător/intermediar)

În zilele noastre, Excel este un program extrem de solicitat, iar o lacună la acest subiect vă va împiedica mereu să vă optimizați munca.

Cursul se predă pornind de la exemple reale, concrete, întâlnite în practică și în mediul de afaceri. Structura cursului a fost perfecționată pe baza anilor de experiență și a solicitărilor participanților la acest curs.


Detalii
19
07 2021
420

НДС: практические аспекты

Самые главные аспекты и актуальные вопросы, связанные с налогом на добавленную стоимость, будут обсуждаться в рамках вебинара „НДС-практические аспекты”, организованного P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md”.

Главной целью вебинара является привлечение Вашего внимания к ключевым элементам НДС, а именно:

 • субъекты о объекты налогообложения
 • регистрация в качестве субъекта налогообложения

 • Detalii
19
07 2021
95

Particularitățile menținerii evidenței contabile în domeniul agriculturii

Dacă ar fi să luăm în calcul faptul că R. Moldova este o țară agricolă - un sistem de organizare corectă a contabilității în acest domeniu este strict necesar.

După cum ne confirmă chiar specialiștii din domeniu, cel mai ușor prinzi experiența atunci când ai ocazia să consulți cazuri practice și studii de caz clare, bazate pe situații reale.

Astfel, compania Vioser Tax Trainings & Events vă invită la cursul cu tematica “Particularitățile menținerii evidenței contabile în domeniul Agriculturii”.


Detalii

19
07 2021
74

Curs practic online: Microsoft Office. Excel. Word. PowerPoint

Competențele digitale aduc oricărei persoane, la nivel profesional, creșterea șanselor de angajare, respectiv promovare la job. Dacă îți dorești să obții un job potrivit, ca să lucrezi pe un calculator și să câștigi mai mulți bani, trebuie să cunoști cum să folosești programele din pachetul MS Office pentru a face prezentări, pentru a scrie documente și pentru a introduce date.


Detalii
17
07 2021
159

Seminar practic online: Agricultura - contabilitate și fiscalitate

Agricultura constituie o ramură importantă a economiei naționale, având ca obiect cultivarea pământului și creșterea animalelor în vederea obținerii de produse alimentare și a altor produse ce pot fi utilizate ca materii prime pentru fabricarea altor produse. Cu siguranță, știi, deja, că problemele fiscal-contabile în domeniul agriculturii sunt multe si specifice, cum ar fi.

 • legislația în continuă schimbare;
 • fiecare subdomeniu al agriculturii este reglementat de un set diferit de acte normative;
 • termenele de depunere a documentației adiacente fiecărei specializări agricole sunt diferite! Setul de documente necesare diferă, de asemenea!
 • confuzie în aplicarea facilităților pentru antreprenorii din agricultură.

 • Detalii
16
07 2021
71

Evidența contabilă în turism

Agențiile de turism zilnic efectuează zeci sau sute de tranzacții, fie pentru pachete de servicii turistice, bilete avia, bilete transport pasageri, excursii, rezervare hotel, servicii ghid, masă sau asigurări medicale etc. În multitudinea acestor servicii este esențială menținerea unei evidențe contabile minuțioase și la nivel.


Detalii

16
07 2021
144

Curs practic pentru directori: Contabilitate. Finanțe. Fiscalitate

În era informațională în care trăim, managementul a devenit mai dificil; activitatea în sine nu este doar grea, ci mai ambiguă. Ce facem în interiorul companiei pentru a face față cât mai bine dilemelor și ezitărilor?

 • Luăm cele mai bune decizii?
 • Folosim corect informațiile financiare primite de la Departamentul financiar-contabil?
 • Înțelegem în totalitate și fără ezitări legislația fiscal-contabilă și raportările colegilor finanțiști?


Detalii

13
07 2021
248

Contracte de leasing, locațiune, sublocațiune și comodat

Leasingul, locațiunea și comodatul sunt instrumente comode și frecvent utilizate de către proprietarii de afaceri și administratorii de companii. Dar, cum arată acestea în ochii contabililor?

Indiferent dacă ești proprietarul unei afaceri sau directorul unei companii sau activezi în calitate de contabil, probabil te-ai întrebat:

 


Detalii