avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

08
04 2020
186

Seminar online : contabilitatea salariului în perioada stării de urgență

Salariul este cel mai sufletist element din contabilitate întrucât este cel mai aproape de angajații noștri — resursa principală a unei afaceri.

Situația epidemiologică din țară impune anumite restricții, ceea ce împiedică desfășurarea activităților profesionale în regim normal. Așadar, majoritatea angajaților lucrează de la domiciliu, unii au regim redus de muncă, alții din contra lucrează dublu!

  • Cum se calculează corect salariile în cazurile menționate?
  • Cum se contabilizează toate aceste aspecte corect?

Detalii
07
04 2020
131

CTIF lansează un curs de instruiri la distanță pentru specialiștii începători în finanțe publice

În condițiile dictate de pandemie, Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, cu începere din 8 aprilie curent, a primelor două cursuri de instruire la distanță, cu utilizarea aplicației ZOOM, pentru specialiștii începători în finanțe publice.

Primul curs cu tema „Introducere în finanțe publice”, cu o durată de șase zile, 18 ore de studii, va fi desfășurat în perioada 8 – 15 aprilie 2020, iar al doilea curs cu genericul „Contabilitatea bugetară. Cadrul normativ”, cu o durată de 12 zile, 40 de ore de studii, în intervalul 8 – 30 aprilie 2020.
Detalii
07
04 2020
48

Curs practic online: Business Excel

Cunoști să operezi în Microsoft Excel? Învață să-l atribui și business-ului tău.
Deprinde trucuri care îți simplifică considerabil activitățile.

Program:
1. Introducere în Microsoft Excel
2. Interfața programului Microsoft Excel
3. Lucrul cu datele în foile de calcul
4. Formatarea datelor
5. Formule. Tipuri de adrese. Utilizarea lor la modelarea diverselor probleme de analiză operațională
Detalii
16
03 2020
184

Curs de perfecționare în contabilitate

Proactive te invită la cel mai intensiv curs de perfecționare în contabilitate!

Pentru cine?
Persoane dornice să atingă un nivel avansat în domeniul contabilității și să dezvolte o carieră în domeniul contabil-financiar.

De ce?
Cei mai buni experți contabili își vor împărtăși cunoștințele și experiențele, de aceea nu ezita să-ți asiguri un loc în grupă.

Înregistrare
Detalii
13
03 2020
99

Contabilitatea în agricultură

Agricultura este una din activitățile de bază caracteristice pentru Republica Moldova. Chiar dacă avem foarte multe companii în acest domeniu, nu există răspunsuri la toate întrebările legate de particularitățile ținerii evidenței contabile. Astfel, vă invităm la seminarul ”Contabilitatea în agricultură”.

Înregistrează-te

Program:
Detalii
10
03 2020
244

Contabilizarea foilor de parcurs, anvelopelor și acumulatoarelor

Economisește timp și bani. Participă la seminarul Proactive, «Contabilizarea foilor de parcurs, anvelopelor și acumulatoarelor. Situații practice.»

Învață cum se întocmesc corect foile de parcurs. Cum să eviți amenzile și penalitățile. În cadrul seminarului analizăm foile de parcurs, de la automobile proprii pînă la tractoare și combine.

Înregistrare

Program:
Detalii
09
03 2020
238

Amortizarea mijloacelor fixe. Tranziția la metoda nouă de calcul

Mijloacele fixe sunt o temă actuală mereu, mai cu seamă în ajunul declarațiilor fiscale. Asigură-te că aplici corect prevederile legislative!

În cadrul seminarului cu Dorel Noroc o să analizăm metoda nouă de amortizare a mijloacelor fixe în scopri fiscale și o să înțelegem de ce este avantajoasă pentru contribuabili.

Înregistrează-te

PROGRAM:
Detalii
06
03 2020
874

Contabilii și auditorii din Republica Moldova sunt așteptați la Palatul Republicii

În acest an, în calitate de partener informațional, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.md” vă invită la Forumul contabililor și auditorilor din Republica Moldova, dedicat celebrării profesiei.

Evenimentul cu genericul „Profesia contabilă în lumea digitală: catalizatorul reformelor, consilier de încredere a businessului”, este organizat de Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Republica Moldova, Asociaţia Contabililor Certificaţi şi Autorizaţi (ACCA) și AO „Ecofin-Consult”. Evenimentul se va desfășura la 3 aprilie 2020, în incinta Palatului Republicii.
Detalii
06
03 2020
77

Curs practic: Contabilitatea operațiunilor de import-export

Acest curs este pentru tine, dacă ai întrebări legate de calcularea corectă și declararea drepturilor de import şi export.

Înregistrează-te aici

La curs vei învăța:
• Legislația și baza documentară ale activităţii de comerţ exterior şi subiecţii acesteia;
• Aplicații practice și de calculare a drepturilor de import;
• Exemple concrete și tehnici care îți vor ușura munca în acest domeniu.
Detalii
05
03 2020
96

MS Word - Workshop interactiv

Extinde-ți cunoștințele prin introducerea unor tehnici avansate de gestionare și configurare a documentelor în programul MS Word.

Economisește timpul de lucru în MS Word și automatizează procesele, utilizând la maximum instrumentele acestuia.

Află cum sa protejezi documentul cu parolă, cum word poate oferi sinonime sau cum să setezi auto salvare, precum și alte secrete de care nici nu știai că există.
Detalii