avatar

Evenimente

Anunțarea evenimentelor ce tin de domeniul economic, fiscal si social

13
12 2019
129

Практические рекомендации по составлению финансовых отчетов

Центр обучения и консалтинга финансового менеджмента и бухгалтерского учета фирмы «PASILIUB-CONT» SRL приглашает бухгалтеров, финансовых директоров, экономических аналитиков на семинар «Практические рекомендации по составлению финансовых отчетов и Декларации о подоходном налоге за 2019 г. Внедрение измененных положений НСБУ и применение налогового законодательства в 2020 г.»

Даты проведения семинара:
30-31 января 2020 г.;
18-19 февраля 2020 г;
03-04 марта 2020 — для групп на русском языке, а также
Detalii
12
12 2019
186

Amortizarea mijloacelor fixe. Tranziția la metoda nouă de calcul

În urma reformei fiscale din 2019, toate entitățile trebuie să utilizeze noua metodă de calcul al uzurii în scopuri fiscale. Astfel, la #ProactiveConsulting primiți recomandări practice privind trecerea de la metoda veche la cea nouă, totodată și machete de evidență a mijloacelor fixe.

PROGRAM:
Detalii
12
12 2019
214

Întocmirea situaţiilor financiare şi а Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pe anul 2019

Centrul de instruire şi consultanţă în management financiar şi contablilitate al firmei “PASILIUB-CONT” SRL invită contabilii, directorii financiari, analiștii economici la seminarele cu genericul „Recomandări practice privind întocmirea situaţiilor financiare şi а Declaraţiei cu privire la impozitul pe venit pe anul 2019. Implementarea modificărilor operate în SNC și aplicarea legislației fiscale în anul 2020”, care vor fi desfășirate în perioadele:
Detalii
12
12 2019
136

Credite şi împrumuturi: tratamentul juridic, contabil și fiscal

Creditele și împrumuturile sunt cea mai întâlnită sursă de finanțare a afacerilor. Fie că sunt luate de la bănci, organizații de microfinanțare, persoane juridice sau fizice, necesită abordare individuală și constructivă.

Pe 19 decembrie pătrundem „tainele” contractelor de împrumuturi!
Detalii
11
12 2019
134

Calcularea și achitarea corectă a dividendelor

Ai întrebări legate de calculul și achitarea corectă a dividendelor? Ia-ți această grijă de pe umerii tăi, vino la seminarul practic „Calcularea și achitarea corectă a dividendelor" și descoperă secretele tematice.

Înregistrare

La seminar vei învăța:
• legislaţia și documentarea operațiunii de repartizare și calculare a dividendelor;
Detalii
10
12 2019
396

Modificările operate în SNC și formarea politicilor contabile pe anul 2020

Centrul de instruire şi consultanţă în management financiar şi contabilitate al firmei „PASILIUB-CONT” SRL invită contabilii, economiştii, managerii entităților din toate domeniile de activitate la seminarul cu genericul «Recomandări practice privind aplicarea modificărilor operate în SNC și formarea politicilor contabile pe anul 2020».

Data:19 decembrie 2019

Lectori:
Lidia FOALEA, șef al Direcției reglementarea contabilității și auditului în sectorul corporativ, Ministerul Finanțelor
Detalii
10
12 2019
65

E-factura. Seminar practic

SIA E-factura vine cu soluții inteligente în automatizarea proceselor de eliberare și recepționare a facturilor fiscale, totodată apar și unele lacune în funcționarea softului. Vrei să afli avantajele și dezavantajele SIA E-factura? Atunci pe 10 decembrie ne vedem la #Proactive!

Înregistrare

Program
1. Gestionarea contentului E-factura
Detalii
05
12 2019
67

Seminar online: Impozitarea nerezidenților

Vioser Trainings & Events te invită la cursul despre impozitarea nerezidenților, unde vei învăța să iei deciziile corecte. Pe întreaga perioadă a cursului, vei beneficia de expertiza a doi profesioniști – Viorica Rumleanschi și Sergiu Rumleanschi, care vin să ofere întreprinderii tale stabilitate fiscală!
Detalii
04
12 2019
443

În decembrie CTIF va organiza încă patru cursuri de instruire pentru specialiștii începători în finanțe publice

Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) anunță organizarea, în luna decembrie, a încă patru cursuri de instruire pentru specialiștii începători în finanțe publice: două – pentru specialiștii cu o experiență de până la doi-trei ani în evidența contabilă din cadrul autorităților publice centrale și locale și două – pentru specialiștii de același profil din cadrul instituțiilor publice din țară.

Primele două cursuri de instruire cu genericul „Bazele contabilității bugetare: cadrul normativ, introducere în aplicarea Sistemului Informațional Integrat de Evidență Contabilă pentru Autoritățile Publice. Specificul pentru autoritățile publice de nivel central și local” vor avea loc în perioadele 9-13 decembrie și 16- 20 decembrie, iar celelalte două cu tema „Introducere în finanțe publice” – în intervalele 9-11 decembrie și 16-18 decembrie.
Detalii
03
12 2019
213

Sectorul IT: aspecte privind fiscalitatea, contabilitatea și auditul

Un eveniment special dedicat problemelor fiscale și contabile cu care se confruntă companiile IT la general și rezidenții parcului IT în particular va avea loc săptămâna viitoare. Seminarul cu genericul ”Sectorul IT: aspecte privind fiscalitatea, contabilitatea și auditul” și este organizat de Jizdan & Partners, Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști cu participarea reprezentanților Serviciului Fiscal de Stat și va avea loc la 12 decembrie curent, la TEKWILL, începând cu ora 15.00.

În cadrul seminarului vor fi abordate următoarele subiecte:
Detalii