avatar

Management

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni".
În acest compartiment găsiți articole care vă vor ajuta să luați decizii corecte pentru businessul dumneavoastră

14
07 2018
449

5 secrete de time management pentru a lucra mai eficient

Cel mai probabil, te-ai confruntat până acum fie cu organizarea priorităților, fie cu respectarea termenelor limită, fie cu randamentul pe care îl dai într-un program fix. Pe scurt, ai avut sau ai în continuare probleme cu managementul timpului. În timp ce unii colegi fac totul să pară așa de ușor, își termină sarcinile rapid și rezolvă cu succes situațiile imprevizibile, sunt alții care abia dacă se încadrează în timpul de lucru sau nici nu reușesc să își termine treburile zilnice, nu pot ține o agendă și se simt copleșiți când apar evenimente neprevăzute.
Detalii
03
07 2018
202

Ce este Managementul Performanţei?

Managementul Performanţei este unul dintre cele mai importante procese de HR prin prisma implicaţiilor pe care le are în ceea ce priveşte mai toate dimensiunile vieţii organizaţionale: capacitatea companiei de a-şi activa talentele, de a crea o scală corectă a valorilor, de a distribui beneficiile după merit obţinând echitate internă, recunoaşterea şi încurajarea performerilor, motivarea angajaţilor, etc.
Detalii
14
05 2018
372

Cum construiești o echipă care să rezolve problemele repede și bine

Tehnologia schimbă lumea. Companiile sunt perturbate de automatizare și de inteligența artificială. Viitorul nu mai este îndepărtat. Viitorul este acum. În acest context, ai nevoie de o echipă cu abilități solide de rezolvare a problemelor. Cum o construiești?

Angajează oameni care nu se tem de riscuri. Pune la punct un proces de intervievare a candidaților care să te ajute să găsești oameni care doresc să se dezvolte profesional, care practică învățarea continuă și care nu se tem de nou. Întreabă-i despre ce eșecuri au avut după ce și-au asumat riscuri și cum le-au gestionat, roagă-i să-ți spună ce idei de îmbunătățire au avut în munca lor și dacă le surâde ideea de a lucra în mai multe departamente din aceeași companie.
Detalii
08
05 2018
331

Процесс возврата миллиарда

Министерство финансов сообщает, что из полученных ранее от НБМ срочных кредитов в 14,1 млрд леев по состоянию на 1 мая 2018 г. три ликвидируемых банка вернули в чуть больше 1,13 млрд леев.

В апреле сумма возросла на 10,2 млн леев. По состоянию на начало мая 2018 г. «Banca de Economii» вернул государству 356,04 млн леев (на 1 апреля — 353,04 млн. леев), «Banca Socială» – 473,84 млн леев (466,84 млн леев), а «Unibank» – 304,4 млн леев (304,2 млн леев).
Detalii
21
03 2018
276

Studiu: Femeile aplică la vârste mai înaintate și într-o măsură mai mică pentru pozițiile de management decât bărbații

Femeile ezită să își asume posturi de conducere, dar când se prezintă la interviu vin cu CV-ul mult mai bine organizat și completat și îndeplinesc cerințele postului într-o măsură mai mare decât bărbații – arată specialiștii în recrutare ai Adecco, una din cele mai mari companii de HR din România. În general, femeile aplică la vârste de peste 40 de ani pentru un post de management, iar raportul față de bărbați este 1 la 3 sau 2 la 3 în favoarea bărbaților.
Detalii
14
03 2018
202

Бизнес держится на переговорах

Без преувеличения можно сказать, что весь бизнес держится на переговорах. А точнее, на умении договариваться. Это могут быть переговоры администратора с позвонившим в компанию клиентом. Или переговоры о заключении важного для компании контракта. Во втором случае переговорщику необходимы не только коммуникационные навыки. Ведение переговоров о заключении контрактов имеет свои особенности, чтобы достичь успеха, их необходимо учитывать.

Во-первых, нужно помнить о четырех группах факторов, определяющих результаты переговоров по заключению контрактов.
Detalii
07
02 2018
497

Şase întrebări pe care trebuie să le pui înainte să angajezi muncitori la distanță

Angajații își doresc să găsească un work-life balance și să beneficieze de un program cât mai flexibil la locul de muncă. În plus, s-a constatat că aceștia sunt mai fericiți și mai productivi. Nici faptul că permițând angajaților să lucreze acasă vă va economisi bani pentru spațiul de birouri nu este un fapt de neglijat, mai ales pentru afacerile mai mici sau la început de drum.
Detalii
01
02 2018
332

О доверии

Обвиняя в чем-то подчиненных, настаивая на тотальном контроле руководители нередко неосознанно пытаются избежать мыслей о том, что они тоже не совершенны, им не хватает веры в себя.
Detalii
25
01 2018
374

Pentru a fi un mare lider trebuie să știi cum să acționezi

Una dintre cele mai dificile tranziții pentru lideri este trecerea de la a face, la a conduce. Șefii pot chiar să vă admire voința de a vă «sufleca mânecile» pentru a executa misiuni tactice, dar…

Pe măsură ce responsabilitățile dvs. devin mai complexe, apare lupta dintre a fi un lider eficient și totodată a păstra titlul de lider. Ceea ce poate fi dureros de evident.
Detalii
18
01 2018
409

13 признаков того, что в развитии продавца что-то пошло не так и ваши продажи «болеют»

Страшная и одновременно подлая болезнь: все нормально, ничего не болит, зарплата есть, какие-то текущие вопросы решаются. А потом в один момент все разваливается и продажи падают на самое дно.

Если есть желание понять и разобраться, где вы сейчас находитесь, пройдитесь по короткому списку из 13 пунктов и убедитесь, что у вас все хорошо.
Detalii