avatar

Management

Termenul Management a fost definit de catre Mary Follet prin expresia "arta de a infaptui ceva impreuna cu alti oameni".
În acest compartiment găsiți articole care vă vor ajuta să luați decizii corecte pentru businessul dumneavoastră

09
01 2017
265

Lista sfaturilor care ne ajută să respectăm promisiunile

După cum bine se știe, există obiceiul de a ne face o mică listă de obiective pe care să le atingem în anul care urmează: de la slăbit, la călătorii și până la avansarea în carieră. Toate acestea țin, potrivit studiilor, câteva săptămâni, după care reintrăm în rutină.
Detalii
26
12 2016
613

5 detalii esențiale la care este atent orice angajator când te intervievează

Un manager știe exact de ce are nevoie în compania sa, iar experiența l-a învățat să identifice cu ușurință oamenii potriviți pentru un anumit job.

Selecția candidatului ideal pentru un job nu mai presupune de mult doar un singur interviu și s-a tranformat într-un proces de durată, dar foarte bine structurat pentru a găsi omul potrivit.
Detalii
21
12 2016
996

5 greșeli flagrante care îi fac pe angajații excepționali să demisioneze, chiar dacă își adoră jobul

Satisfacția față de locul de muncă se traduce prin mult mai mult decât un salariu confortabil și un pachet generos de beneficii.

Una dintre marile probleme cu care se confruntă chiar și companiile de top este incapacitatea de a reține angajații talentați pe termen lung. Studiile arată că 91% dintre tinerii din generația Millennials (născuți între 1980 — 1997) sunt mai puțini atașați de locul de muncă și își schimbă jobul, în medie, o dată la maximum trei ani.
Detalii
17
12 2016
141

Totuși, ce îți oferă studiile suplimentare?

Pe piața muncii, din ce în ce mai competitivă, alegerea unui program de studii potrivit este vitală pentru asigurarea unei cariere promițătoare sau a unui pas înainte în viața profesională. Dar ce importanță poate avea un curs, o nouă certificare sau un program de MBA în sporirea perspectivelor în carieră?
Detalii
01
10 2016
442

Daniela Glodeanu, tânăra proactivă care crede cu tărie că educația financiară poate contribui la dezvoltarea întregii societăți

Daniela Glodeanu este o tânără din Republica Moldova ce crede cu desăvârșire că educația financiară poate contribui la dezvoltarea întregii societăți. A lansat și o organizație un proiect cu scopul de a contribui la sporirea gradului de educație financiară din țara noastră.
Detalii