avatar

Promo

Articole promoționale

07
06 2017
579

Centrul unic de apel: comunicare directă și operativă cu SFS

Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat este o modalitate de comunicare directă și operativă a instituției cu beneficiarii principali ai serviciilor noastre – contribuabilii. Oferirea pentru mediul exterior a unei singure linii telefonice gratuite (080001525) permite eliminarea neclarității (de a determina de serviciile cărui specialist este nevoie în fiecare situație și numărul potrivit pentru a-l contacta) și, respectiv, promovarea numărului ca fiind unul universal, utilizat în toate materialele promoționale ale SFS.
Detalii
21
07 2016
687

Procuri mai mult, plătești mai puțin

Ofertă specială pentru toți utilizatorii serviciilor electronice din Republica Moldova. Î.S. „Fiscservinform” în calitate de prestator de servicii de certificare acreditat în domeniul semnăturii electronice avansate calificate, propune o reducere de preț în mărime de 5% la procurarea de la 10 „Semnături Electronice Fiscservinform”.
Detalii
03
03 2016
765

The Bat! v7.1.18: extinderea oportunităților pentru activitățile cu contactele și scrisorile electronice

Firma „Ritlabs” S.R.L. anunță lansarea programului poștal The Bat! v7.1.18.

Apariția celei de-a șaptea versiuni a programului cu protocolul EWS pentru a interacționa cu serverele Microsoft Exchange le-a plăcut utilizatorilor atît de mult încît am avut o avalanșă de scrisori către serviciul de suport cu solicitări și propuneri de eficientizare a funcționării programului poștal în mediul corporativ.
Detalii
19
03 2015
1318

Super promotia de primavara - Bitdefender Small Office Security - 50% discount!

În exclusivitate, să vă protejați afacerea cu cel mai bun antivirus al anului 2014, premiat si in 2015.

Profitați de un discount special de 50% din prețul de listă!Promotia este valabila pana la data de 31 martie 2015Bitdefender Small Office Security este soluția care vă aduce o protecție eficace și avantajoasă și în același timp simplu de utilizat!
Detalii
12
02 2015
1891

Prima vânzare MBS în Moldova - Oiltech SRL își sporește productivitatea cu Microsoft Dynamics NAV

În luna ianuarie Microsoft Moldova a marcat prima vânzare MBS către unul dintre cei mai semnificativi agenți economici din țară.

Oiltech SRL produce protectoare pentru burlane, tubaje, prăjini de foraj și țevi, utilizând tehnologii moderne și personal calificat. Compania este lider în domeniul său în Republica Moldova. Infrastructura de producere a companiei în Moldova ocupă o suprafață de 15000 metri pătrați dispunând de 200 de angajați gata să reacționeze la orice necesitate a clienților. Toate produsele sunt proiectate și executate în conformitate cu standardele cărora se conformează marile companii petroliere, fabricile de țevi și companiile de foraj din întreaga lume.
Detalii
08
07 2014
3749

Правильный выбор учетной системы от компании BTS Pro

Одним из направлений учетной политики любого предприятия является этап оптимизации, что предполагает правильный выбор учетной системы.

Наиболее распространёнными, в Республике Молдова, являются продукты на базе платформы «1С». Данные системы можно разделить на следующие направления хозяйственного учёта:
Detalii
03
07 2014
2419

Консалтинговые услуги – есть ли в них необходимость?

Рынок тиражируемого финансово-экономического программного обеспечения в настоящее время очень разнообразен. На нем присутствуют продукты, как местных, так и иностранных разработчиков. У всех есть как достоинства, так и недостатки, но, безусловно, каждый из них имеет право на своих пользователей. Кому отдать предпочтение? Этот вопрос неизбежно встаёт перед любым руководителем современного предприятия или государственного учреждения.
Detalii