avatar

Video ghid

Articole promoționale

26
03 2018
657

(video) Ai grijă de viitorul tău!

Serviciul Fiscal de Stat a dat start unei campanii ample de popularizare, informare, prevenire și combatere a fenomenului muncii la negru cu genericul „Refuză salariul în plic — cere să îți fie respectate drepturile!”.

Uitlizarea muncii la negru și/sau achitarea salariilor în plic este un fenomen care generează efecte negative asupra bugetului de stat, bugetul asigurărilor sociale, fondurilor asigurării obligatorii de asistenţă medicală, dar și nemjlocit asupra angajaților și angajatorilor.
Detalii
07
06 2017
940

Centrul unic de apel: comunicare directă și operativă cu SFS

Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat este o modalitate de comunicare directă și operativă a instituției cu beneficiarii principali ai serviciilor noastre – contribuabilii. Oferirea pentru mediul exterior a unei singure linii telefonice gratuite (080001525) permite eliminarea neclarității (de a determina de serviciile cărui specialist este nevoie în fiecare situație și numărul potrivit pentru a-l contacta) și, respectiv, promovarea numărului ca fiind unul universal, utilizat în toate materialele promoționale ale SFS.
Detalii
21
07 2016
1049

Procuri mai mult, plătești mai puțin

Ofertă specială pentru toți utilizatorii serviciilor electronice din Republica Moldova. Î.S. „Fiscservinform” în calitate de prestator de servicii de certificare acreditat în domeniul semnăturii electronice avansate calificate, propune o reducere de preț în mărime de 5% la procurarea de la 10 „Semnături Electronice Fiscservinform”.
Detalii
03
03 2016
1108

The Bat! v7.1.18: extinderea oportunităților pentru activitățile cu contactele și scrisorile electronice

Firma „Ritlabs” S.R.L. anunță lansarea programului poștal The Bat! v7.1.18.

Apariția celei de-a șaptea versiuni a programului cu protocolul EWS pentru a interacționa cu serverele Microsoft Exchange le-a plăcut utilizatorilor atît de mult încît am avut o avalanșă de scrisori către serviciul de suport cu solicitări și propuneri de eficientizare a funcționării programului poștal în mediul corporativ.
Detalii
19
03 2015
1641

Super promotia de primavara - Bitdefender Small Office Security - 50% discount!

În exclusivitate, să vă protejați afacerea cu cel mai bun antivirus al anului 2014, premiat si in 2015.

Profitați de un discount special de 50% din prețul de listă!Promotia este valabila pana la data de 31 martie 2015Bitdefender Small Office Security este soluția care vă aduce o protecție eficace și avantajoasă și în același timp simplu de utilizat!
Detalii
12
02 2015
2302

Prima vânzare MBS în Moldova - Oiltech SRL își sporește productivitatea cu Microsoft Dynamics NAV

În luna ianuarie Microsoft Moldova a marcat prima vânzare MBS către unul dintre cei mai semnificativi agenți economici din țară.

Oiltech SRL produce protectoare pentru burlane, tubaje, prăjini de foraj și țevi, utilizând tehnologii moderne și personal calificat. Compania este lider în domeniul său în Republica Moldova. Infrastructura de producere a companiei în Moldova ocupă o suprafață de 15000 metri pătrați dispunând de 200 de angajați gata să reacționeze la orice necesitate a clienților. Toate produsele sunt proiectate și executate în conformitate cu standardele cărora se conformează marile companii petroliere, fabricile de țevi și companiile de foraj din întreaga lume.
Detalii
08
07 2014
4140

Правильный выбор учетной системы от компании BTS Pro

Одним из направлений учетной политики любого предприятия является этап оптимизации, что предполагает правильный выбор учетной системы.

Наиболее распространёнными, в Республике Молдова, являются продукты на базе платформы «1С». Данные системы можно разделить на следующие направления хозяйственного учёта:
Detalii