Conferința AmChamHRM, la a 6-a ediție

Tendințele în HR, ca și în celelalte domenii, sunt în permanentă schimbare, apar noi provocări și oportunități, iar odată cu orientare masivă a businessului spre o cultură a digitalizării, se schimbă radical și politica resurselor umane.

 

Cele mai importante noutăți din domeniul resurselor umane au fost discutate astăzi, 24 noiembrie,  în cadrul celei de-a 6 ediții a Conferinței AmChamHRM, organizată de Camera Americană de Comerț din Moldova.

 

Conferința îi aduce în prim plan pe cei mai buni profesioniști din domeniul HR și din alte domenii tangențiale din țară și din regiune, pentru a împărtăți din experiența lor în dezvoltarea și consolidarea echipelor, leadership, transparența și comunicarea companiilor, securitatea și protecția datelor cu caracter personal etc.

 

P.P. ”Monitorul fiscal FISC.md” a fost reprezentată de directoarea Publicației, Rodica Musteața-Staci.

 

Managementul  resurselor umane are un rol vital în menținerea unei echipe cu oameni de calitate în companie, pe perioada îndelungată, ceea ce implică multă muncă, înțelegerea proceselor, efort, conștientizarea și responsabilitate, de aceea este important să investim în HR.

 

 

 

24 Noiembrie /2022

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon