01
04 2016
992

Factorul uman este baza unei poziții stabile a Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD” pe piața informațională

Pe data de 30 martie 2016, a avut loc evenimentul consacrat a 5 ani de la înființarea P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”, la care au participat conducerea Ministerului Finanțelor, conducerea Serviciului Fiscal de Stat, membrii Colegiului de redacție și Grupului de lucru al revistei, autorii revistei, partenerii media și alte persoane care dau sens vieții și dezvoltării revistei.

În luările sale de cuvânt, cei prezenți au ținut să menționeze importanța revistei și aportul pe care îl are pentru oferirea informațiilor complexe, operative, veridice despre aplicarea legislației fiscale în Republica Moldova.

A fost la început o idee și a ajuns o revistă foarte căutată de contribuabili. Aceasta se datorează nu doar colectivului redacției, care a știut să selecteze materiale de calitate, cercului de autori, ce au prezentat materialele, dar și echipei de manageri, care a atras cei mai buni specialiști să scrie pentru revistă, a identificat subiecte interesante și de actualitate pentru ca într-un timp, relativ scut, să devină o revistă ce face concurență revistelor de specialitate, editate în Moldova, — a menționat Viceministrul finanțelor Veronica Vragaleva.

Șeful Serviciului Fiscal de Stat, dl Sergiu Pușcuța, în discursul său, s-a referit la necesitatea de informații calitative pe care o satisface revista, apreciind înalt aportul Publicației la creșterea nivelului de conformare benevolă a contribuabililor, educarea civismului fiscal al populației și a subliniat susținerea de către SFS a dezvoltării proiectului. În acest context, Șeful SFS a înmânat celor mai fidele persoane implicate în proiect din debutul acestuia cadouri ”Pentru 5 ani de implicare”, și anume: Vitalie Coceban, administratorul Î.S. „Fiscservinform”, care este fondatorului Publicației; Marina Șichirliiscaia, redactor-șef al Publicației; Gheorghe Cojocari, membru Colegiului de redacție; Dmitrii Melinte, designerul Publicației; Victor Cioclea, director RTS, partener al Publicației.

La fel, dl Pușcuța a înmânat Diplome de merit pentru 21 de autori ai revistei din cadrul SFS în semn de recunoștință pentru aportul adus la promovarea cunoștințelor fiscale și imaginii Serviciului Fiscal de Stat prin intermediul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

Redactorul-șef al Publicației, dna Marina Șichirliiscaia, a adresat mulțumiri pentru aportul adus de către fiecare persoană, subliniind că implicarea competentă și conștiincioasă a tuturor autorilor la dezvoltarea și promovarea revistei a fost acel factor care a permis ocuparea unei poziții importante și stabile a revistei pe piața informațională.

De către redacția Publicației au fost înmânate cadouri individualizate pentru 5 categorii:

„5 ani alături de noi” – Anastasia Certan, Veronica Vragaleva
„Cel mai activ membru al Grupului de lucru” – Igor Lazari
„Cel mai activ membru al Colegiului de redacție” – Liliana Agarcova
„Cel mai tînăr autor” – Ion Chitoroagă, Daniela Gulea
„Cel mai versat autor” – Alla Litovcenco, Galina Șpac, Maia Cațel.


Cadouri speciale din partea redacției au primit și 5 cei mai citiți autori, din afara Serviciului Fiscal de Stat: Natalia Zlatina, Liudmila Scacunova, Valentina Panuș, Veaceslav Ciobanu, Lidia Foalea.

La rîndul său, Vitalie Coceban, Administratorul Î.S. „Fiscservinform”, s-a adresat cu un mesaj de felicitare către cei prezenți și a specificat: „Mă bucur că serviciile electronice devin tot mai frecvent utilizate în viața noastră. Varianta electronică a revistei presupune multe elemente de feedback, de conexiune inversă, prin intermediul cărora cititorul, contribuabilul pune imediat întrebări, își expune opinia, lasă un comentariu.”

În cadrul evenimentului Directorul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”, în persoana dnei Rodica Musteața a exprimat gratitudinea sa față de partenerii revistei, printre care se regăsesc: compania „Bitdefender”, S.A. „Orange Moldova”, compania „Microsoft Moldova”, B.C. „Victoriabank” S.A., C.T.I. „Capital”.

La fel, Directorul Publicației a venit cu cuvinte de mulțumire către cititorii fideli ai revistei și a înmânat cadouri celor prezenți.

Evenimentul s-a finalizat cu felicitări aduse participanților la concursul dedicat aniversării a V-a de la crearea P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD” organizat pe rețeaua de socializare Facebook, care au câștigat Certificate pentru e-abonamente gratuite la Publicația pentru anul 2016.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.