23
02 2015
1054

Oamenii de afaceri sunt îndemnaţi să participe la un sondaj de opinie privind soluțiile de îmbunătățire a sistemului național de raportare

Reprezentanții mediului de afaceri sunt invitați să participe la un sondaj de opinie cu privire la identificarea soluţiilor pentru îmbunătățirea sistemului de raportare din Republica Moldova.

Soluțiile prezentate în sondaj au fost elaborate în cadrul grupului de lucru privind perfecționarea sistemului național de raportare și elaborarea concepției „Un raport — mai multe utilizări”, creat prin dispoziția nr.140-d din 24 noiembrie 2014 a premierului Iurie Leancă.

Grupul de lucru, condus de Secretariatul Consiliului Economic al Prim-ministrului, include reprezentanți ai Casei Naționale de Asigurări Sociale, Companiei Naționale de Asigurări în Medicină, Biroului Național de Statistică, Serviciului Fiscal de Stat al Republicii Moldova, cât și ai asociațiilor patronale și profesionale, cum ar fi Asociația Investitorilor Străini, Camera de Comerț Americană, Asociația Businessului European și Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Moldova.

Opinia dumneavoastră contează! Pentru a răspunde la întrebările din sondaj, urmați link-ul www.surveymonkey.com

Rezultatele unui sondaj de opinie realizat anterior în rândul oamenilor de afaceri cu privire la situația actuală în sistemul național de raportare pot fi accesate AICI.

Pentru mai multe informații referitoare la activitatea grupului de lucru, accesați pagina Consiliului Economic al Prim-ministrului: consecon.gov.md

via | cnam.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.