Electronic services

icon Actul de îndeplinire a lucrărilor anexat la factura fiscală din cadrul SIA „e-Factura”

  În cazul în care, la factura emisă prin SIA „e-Factura” se anexează Actul de îndeplinire a lucrărilor, la primirea facturii de către cumpărător,  se consideră oare acest act de asemenea primit și semnat de cumpărător sau urmează a fi semnat olograf sau electronic?   Conform pct.6 alin.3) din Ordinul MF nr.118 din 28.08.2017 cu privire la aprobarea formularului tipizat de document primar cu regim special „Factura fiscală” și a Instrucțiunii privind completarea acesteia, cu condiţia resp...

Nicolae Manic

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

icon This article is intended only for subscribed users. For subscribe you need to select the subscription

I am subscriber
image

Premium Subscription

2 499 MDL

Order now
image

Electronic subscrisption

1 599 MDL

Order now
image

Electronic subscrisption

799 MDL

Order now

2465 views

The date of publishing:

18 March /2024 08:00

Domeniu:

e-factura | Factura fiscală | Noutăți fiscale

Tags:

cumparator | SIA | e-Factura | factura fiscală

4 comments

SCHIF-1 SRL

20 March /2024 09:04

Deseori ne întâlnim cu situația, când cumpărătorii noștri primind actul semnat de noi, anexat la e-factura ....nu au timp, uită bine-mersi, ca să ne returneze actul acceptat de ei. În cazul dat cum procedăm ? Ajungem ca cerșătorul, cu mâna întinsă...

icon

Ludmila Bicu

18 March /2024 11:52

Buna ziua , In cazul in care este anexat actul de indeplinirea lucraririlor sau a serviciilor, actul poate fi anexat la SIA e-factura, si este semnat electronic.Intrebarea mea, cum iti primim inapoi de la furnizor dupa ce am expediat factura si actul semnat doar de partea noastra ? Cum va ajunge acest act ca si o anexa la factura semnat de ambele parti. Va multumim frumos.

Alina Popa

18 March /2024 12:58

icon

Ludmila Bicu

Buna ziua . Totusi nu am primit raspuns cum primim inapoi actul deja semnat din ambele parti - daca a survenit necesitatre de a fi semnat si de cumparator?

Marina Caldare

18 March /2024 13:41

icon

Alina Popa

Bună ziua! După efectuarea procedurii de semnare a actului, documentul semnat se va expedia furnizorului prin intermediul poștei electronice sau a altui canal de comunicare.

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon