12
05 2015
1066

Proiectul HG „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de selectare a societăţilor de audit şi termenii de referinţă pentru auditarea situaţiilor financiare anuale ale întreprinderilor de stat şi societăţilor pe acţiuni în care cota statului depăşeşte 50% din capitalul social”

Ministerul Finanțelor prezintă pentru consultare publică proiectul de Hotărîre a Guvernului „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de selectare a societăților de audit și termenii de referință pentru auditarea situațiilor financiare anuale ale întreprinderilor de stat și societăților pe acțiuni în care cota statului depășește 50% din capitalul social”.

Necesitatea elaborării proiectului de Hotărîre a Guvernului „Pentru aprobarea Regulamentului cu privire la modul de selectare a societăților de audit și termenii de referință pentru auditarea situațiilor financiare anuale ale întreprinderilor de stat și societăților pe acțiuni în care cota statului depășește 50% din capitalul social” este generată de prevederile art. 131 alin. (2) al Legii nr. 146-XIII din 16 iunie 1994 cu privire la întreprinderea de stat, cu modificările și completările ulterioare și a art. 89 alin. (1) al Legii nr. 1134-XIII din 2 aprilie 1997 privind societățile pe acțiuni, cu modificările și completările ulterioare.

Prezentul proiect stabilește modul de selectare a societăților de audit și termenii de referință pentru auditarea situațiilor financiare anuale ale întreprinderilor de stat și societăților pe acțiuni în care cota statului depășește 50% din capitalul social.

Data limită pentru comentarii: 01.06.2015Fişiere
Documente

Fişiere suplimentare
Nota informativa

Persoane responsabile
Silvia Cemertan
tel. 022 262761
e-mail: silvia.cemertan@mf.gov.md

via | particip.gov.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.