29
10 2014
1066

A doua şedinţă a Comitetului de Coordonare a Proiectului de colaborare cu Agenţia Fiscală Suedeză s-a încununat cu succes

În cadrul celei de-a doua şedinţe a Comitetului de Coordonare a Proiectului de colaborare cu Agenţia Fiscală Suedeză au fost apreciate rezultatele obţinute în aproape un an de colaborare şi muncă comună cu experţii Agenţiei Fiscale Suedeze.

Conducătorii grupurilor de lucru „Deservirea contribuabililor” şi „Controlul fiscal” – acele 2 componente de bază ale proiectului, au avut ocazia de a comunica despre reuşitele înregistrate, progresul observat precum şi îngrijorările aferente succesului.

Reprezentantul Ambasadei Suediei, coordonatorul naţional de programe, dl Andrei Darie a apreciat eforturile depuse de organul fiscal şi a comunicat că, în cazul în care rezultatele sunt vizibile şi cooperarea aduce după sine şi nişte livrabile şi activităţi de impact, putem să ne bucurăm de tot suportul Ambasadei Suediei şi Agenţiei Suedeze pentru Cooperare Internaţională și Dezvoltare (SIDA).

În cadrul şedinţei, au fost discutate multe aspecte şi fiecare participant a avut ocazia de a se expune. Totuşi, aprecierile cu referire la progresul proiectului nu s-au lăsat aşteptate şi s-a susţinut ideea că, în mare parte, atît conducerea IFPS, cît şi partenerii de dezvoltare – managerul de proiect, dna Tulli Skold şi expertul pe termen lung, dna Carina Silbo, sunt mulţumiţi de felul în care proiectul derulează, sunt recunoscători pentru devotamentul şi interesul persoanelor implicate, necătînd la toate sarcinile zilnice pe care le au.

La final, dl Prisăcaru a adus mulţumiri Ambasadoarei Suediei, Excelenței sale doamna Ingrid Tersman, directorului general al AFS, dl Ingemar Hansson, managerului de proiect, dna Tulli Skold, expertului pe termen lung, dna Carina Silbo, și dlui Andrei Darie, pentru că sunt mereu receptivi la solicitările şi necesităţile Serviciului Fiscal de Stat.

„Suntem cointeresaţi ca acest proiect să fie unul de succes. Sunt convins că vom reuşi şi vom reforma insituţia!” a declarat dl Prisăcaru.

via www.fisc.md

3 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.