Monitorul SFS

Câștigătorii primei ediții speciale din anul 2022 a concursului „Loteria fiscală”

Serviciul Fiscal de Stat a publicat pe pagina-web lista învingătorilor primei ediții speciale a concursului „Loteria fiscală” din anul 2022, dedicată Sărbătorilor de Paști.

În cadrul acestei ediții speciale a concursului au participat peste 12 mil. de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare în perioada 01 martie – 02 mai 2022. Suma totală a tranzacțiilor a constituit 3, 5 mld. lei.

În cadrul primei ediții speciale a concursului din anul 2022 numărul tranzacţiilor efectuate cu cardurile bancare a crescut cu 6,2 mil. de tranzacţii sau cu  51,94% faţă de etapa similară din anul 2021. Suma totală a tranzacţiilor participante, de asemenea, este în creştere cu 1,8 mld. lei sau cu 52,05% faţă de același indicator din anul 2021.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către Directoarea Serviciului Fiscal de Stat.

Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

Persoanele desemnate învingătoare vor beneficia de premii în sumă a câte 1500 lei. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei. Lista câștigătorilor poate fi consultată aici.

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională, și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!


via | sfs.md

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1029 vizualizări

Data publicării:

02 Iunie /2022 10:43

Catalogul tematic

Loteria fiscală

Etichete:

loteria fiscala

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon