24
09 2014
1309

Ion Prisăcaru: Instruirea și ridicarea nivelului profesional al angajaților sunt vitale pentru modernizarea Serviciului Fiscal de Stat

Formarea și ridicarea nivelului profesional al angajaților Fiscului reprezintă una din componentele de baza a managementului resurselor umane a Serviciului Fiscal de Stat, deoarece imperativul modernizării și eficientizării SFS presupune că instruirea personalului este de o importanta majoră pentru creșterea performanțelor și dezvoltarea autorității fiscale naționale, a declarat șeful SFS, Ion Prisăcaru, la întrevederea de astăzi cu angajații Fiscului, absolvenți ai cursurilor ”Contabilitatea în afaceri”.

În acord cu politicile de modernizare și reformare a SFS, conducerea IFPS a inițiat diverse cursuri de instruire pentru funcționarii fiscali, inclusiv cu participarea, în calitate de moderatori, a experților din exterior.

Astfel, 27 de funcționari fiscali, specialiști în drept, angajați ai IFPS și IFS pe mun. Chișinău au absolvit, zilele trecute, cursurile ”Contabilitatea în afaceri”, timp de 90 de ore fiind instruiți, la ASEM, de către profesori consacrați ai domeniului.

În cadrul evenimentului, absolvenții cursurilor de instruire au remarcat importanța deosebită a unor asemenea practici, menționând faptul că noile cunoștințe, din domeniul contabilității, le vor permite să-și îndeplinească mult mai eficient sarcinile de serviciu. În același context, Ion Prisăcaru i-a felicitat cu ocazia celor realizate și, înmânându-le diplomele de absolvire a cursurilor, a menționat că, în contextul concurențial actual, instruirea personalului este de importanță majoră pentru creşterea performanțelor și modernizarea Serviciului Fiscal de Stat din Republica Moldova.

via www.fisc.md

5 imagini

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.