11
06 2015
1344

Serviciul Fiscal de Stat a inițiat controale fiscale pilot la contribuabilii din domeniul transportului și construcțiilor

Serviciul Fiscal de Stat, în baza riscurilor selectate, a demarat controale fiscale pilot la unii contribuabilii din domeniul transportului și construcțiilor. În procesul derulării controalelor pilot, funcționarii fiscali antrenați în efectuarea acestora beneficiază de aportul consultativ al juriștilor din cadrul Serviciului Fiscal de Stat, precum și al specialiștilor din cadrul Ministerului Dezvoltării Regionale și Construcțiilor și ai Ministerului Transporturilor și Infrastructurii Drumurilor.

În baza rezultatelor controalelor fiscale se va constata dacă riscurile au fost identificate corect, cât și se vor stabili alte riscuri în desfășurarea activității în domeniile respective. Ulterior, vor fi elaborate Regulamentele privind particularitățile controalelor fiscale în domeniile sus-numite.

De menționat că Serviciul Fiscal de Stat preconizează inițierea controalelor fiscale pilot și la contribuabilii din domeniul agriculturii și industriei alimentare și cei din domeniul tehnologiei informației și telecomunicațiilor.

Notă: Serviciul Fiscal de Stat beneficiază de asistența experților sudezi în domeniul controlului fiscal și aspectelor legate de control, în cadrul Acordului de Colaborare cu Agenţia Fiscală Suedeză.

via | www.fisc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.