09
02 2016
1051

Giganţii secolului XXI produc într-o secundă mai mulţi bani decât ar putea cineva să consume într-o lună, indiferent unde s-ar afla în lume, scrie Daily Mail

Apple, Alphabet, Microsoft şi Facebook generează mai mult de 2.000 de dolari la profituri combinate în fiecare secundă, şi 140.000 de dolari în fiecare minut. Prin urmare, este nevoie de doar o secundă pentru aceste companii ca să îţi garanteze lunar un trai decent.

De departe câştigătorul este Apple, care deţine 50 la sută din acest profit, relatează Daily Mail.

Toate aceste date pot fi văzute în graficul interactiv creat de Penny Stocuri Lab, grafic ce afişează în timp real profitul şi veniturile giganţilor din lume. În lista sunt incluse şi alte companii, cum sunt Twitter, Pandora şi Yelp.

Aplicaţia interactivă specifică, în timp real, care este profitul fiecăre companii în parte de cât timp ai accesat pagina respectivă, dar şi modul în care cele patru mari companii de tehnologie de top şi-au depăşit rivalii — companiile petroliere.

Motivul pentru care profiturile Twitter sunt pe roşu, explică experţii financiari, este o consecinţă a faptului că firma utilizează un procent ridicat din veniturile sale pentru compensarea acţiunilor, care au început să scadă, a raportat TheMotelyFool.com. În 2014, compania de social media a plătit angajaţilor săi 631,6 milioane de dolari, mai exact 45 la sută din veniturile sale.

via | www.mediafax.ro

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.