23
05 2013
1895

Orange: "Internet Acum și mai multe cu Internet Acum"

Doar cu Internet Acum de la Orange navigarea pe internet este și mai rapidă, deoarece clienții beneficiază de cea mai performantă rețea 3G+ din țară cu suport de 42 Mbps. Avantajul e că această viteză poate fi savurată fără a fi prins de computerul din casă. Internet Acum poate fi accesat oriunde
  • în oraș sau la țară, în curte sau în parc, în mașină, la cafenea sau la birou - în peste 500 de localități din țară.
  • pîna la 2 ori mai mult trafic pentru totdeauna
Acum distracția și descoperirile pe internet împreună cu prietenii sunt și mai accesibile. Pentru ca de acum incolo, cu abonamentele Internet Acum clienții primesc dublu trafic inclus, gratuit. Pentru totdeauna. De 2 ori mai mult trafic se acordă la abonamentul Internet Acum 100 lei. Clienții la abonamentele Internet Acum 150 lei primesc +2,5 GB, iar la Internet Acum 200 lei și Internet Acum 250 lei +5 GB. Abonamentul Internet Acum 300 lei rămîne nemodificat. Un preț pentru toate – modeme la doar 99 lei Cu un modem mic care încape în buzunar, clientul mereu are conexiune la Internet Acum. La conectarea modemului la laptop utilizatorul are acces imediat la rețelele sociale, citirea cărților sau la verificarea e-mailului, indiferent de faptul unde se află - cafenea, parc sau călătorind prin țară. Cu un design modern - acum noul modem Wi-Fi de 21 Mbps de la 99 lei:
  • poate fi conectat la tableta, laptop, PSP sau alte dispozitive Wi-Fi
  • suportă pîna la 8 dispozitive Wi-Fi conectate simultan
Toate acestea le descoperiți pe planeta Internet Acum, disponibilă în magazinele și punctele de vînzare Orange. Vă așteptăm cu mult drag!

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.