Монитор ГНС

SFS organizează un seminar privind prezentarea VEN12 de către instituțiile de învățământ

Serviciul Fiscal de Stat continuă organizarea seminarelor de instruire pentru contribuabili, în  vederea popularizării legislației fiscale în vigoare, precum și pentru oferirea asistenței și consultanței fiscale, în vederea creării condițiilor favorabile pentru conformarea voluntară la respectarea legislației de către aceștia.

 

Suplimentar seminarelor în derulare, autoritatea fiscală anunță despre lansarea unui seminar destinat persoanelor din cadrul instituțiilor de învățământ publice și private responsabile de întocmirea și prezentarea Declarației cu privire la impozitul pe venit (forma VEN12).

 

Seminarul de instruire cu genericul ,,Prezentarea Declarației cu privire la impozitul pe venit de către instituțiile de învățământ publice și private”, va avea loc prin intermediul platformei ZOOM la data de 30 mai 2023, începând cu ora 14:00, și va fi moderat de către angajații subdiviziunii responsabile de metodologia impozitelor și taxelor - autori de articole în reviste de specialitate și co-autori ai cadrului de reglementare.

 

Contribuabilii care doresc să participe la seminarul respectiv sunt îndemnați să se înregistreze aici, completând formularul aferent.

 

Totodată, vă îndemnăm să accesați link-ul: www.sfs.md/ro/seminare, pentru a consulta seminarele organizate de către Direcțiile deservire fiscală pe parcursul trimestrului II, la care de asemenea puteți să participați.

 

De asemenea, autoritatea fiscală încurajează contribuabilii să propună tematici pentru seminarele ce urmează a fi organizate, prin accesarea compartimentului „Seminare” de pe pagina-web www.sfs.md și utilizarea funcționalului „Propuneți tema”.

 

Serviciul Fiscal de Stat reiterează că toate seminarele organizate sunt cu titlu gratuit.

 

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md" | Государственная Налоговая Служба

859 просмотры

Дата публикации:

26 Май /2023 12:46

Catalogul tematic

Деятельность ГНС

Ключевые слова

seminar | VEN 12

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon