Новости

Chestionar pentru îmbunătățirea transparenței bugetare și a educației financiare

Ministerul Finanțelor lansează un chestionar dedicat procesului de îmbunătățire a transparenței bugetare și a educației financiare. Autoritatea ne invită să împărtășim opiniile și sugestiile, care vor ajuta să înțeleagă mai bine nevoile și preocupările cetățenilor în ceea ce privește gestionarea bugetului național și să desfășoare activități educaționale mai eficiente în domeniul finanțelor publice.

 

Chestionarul este accesibil aici.

 

Acesta poate fi completat până la data de 3 mai 2024. Suntem încurajați să participăm și să ne exprimăm părerile pentru a contribui la crearea unui sistem al finanțelor publice mai deschis și mai accesibil.

 

Chestionarul este realizat utilizând informațiile publice ale OECD (Organizația Economică pentru Cooperare și Dezvoltare), Fondului Monetar Internațional, PEFA, Banca Mondială, Global Initiative of Fiscal Transparency și alte surse relevante, cu suportul The Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit GmbH (GIZ Moldova) în cadrul proiectului "Attractive and Efficient Public Administration".

Учреждения:

Министерство финансов Республики Молдова | Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md"

270 просмотры

Дата публикации:

23 Апрель /2024 09:30

Catalogul tematic

Налоговые новости | Местные публичные финансы

Ключевые слова

noutati | finante publice | chestionar

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon