EY Moldova organizează la Chișinău cea de-a zecea conferință anuală de fiscalitate

Având în vedere importanța noilor reglementări fiscale intrate în vigoare de la 1 ianuarie 2024,  EY Moldova va organiza la Chișinău, joi, 14 martie 2024, cea de-a zecea conferință anuală de fiscalitate.

 

În  cadrul conferinței vor fi prezentate informații actualizate privind reglementările fiscale din Republica Moldova cu impact asupra raportării fiscale pe anii 2023 și 2024, în ceea ce privește impozitul pe venit reținut la sursa de plată, TVA, impozitul pe venit al persoanelor fizice, contribuțiile de asigurări sociale și medicale, precum și aspecte ce țin de administrarea fiscală.

 

De asemenea, evenimentul va aborda aspecte specifice și practice legate de prețurile de transfer luând în considerare legislația secundară privind implementarea regulilor prețurilor de transfer publicată recent în Republica Moldova.

 

Temele principale de discuție:

  • Impozitul pe venit reținut la sursa de plată, impozitul pe venit din salarii, contribuțiile de asigurări sociale și primele de asigurări medicale
  • Aspecte ale modificărilor cheie din domeniul legislației privind TVA, accizele, taxele locale și impozitul pe bunurile imobiliare
  • Prețurile de transfer în contextul implementării legislației secundare:
  • Pregătirea și depunerea informației și a dosarului privind prețurile de transfer;
  • Procesul de analiză a prețurilor de transfer;
  • Perspective privind controalele fiscale în domeniul prețurilor de transfer.

 

Pentru înregistrare și mai multe detalii despre temele abordate, program și lectori, vă rugăm să accesați website-ul evenimentului: https://eytaxconference.com.  

 

Evenimentul este adresat tuturor companiilor din orice industrie.  NU se percepe tarif de participare, iar înregistrarea se face pe bază de invitație și confirmarea înregistrării.

 

 

Despre EY Moldova

EY este una dintre cele mai mari firme de servicii profesionale la nivel global, cu 395.442 de angajați în peste 700 de birouri în 150 de țări și venituri de aproximativ 49,4 miliarde de USD în anul fiscal încheiat la 30 iunie 2023. Rețeaua noastră este integrată la nivel global, iar resursele din cadrul acesteia ne ajută să le oferim clienților servicii prin care să beneficieze de oportunitățile din întreaga lume.

Prezentă în România din anul 1992 și în Republica Moldova din anul 2001, EY furnizează, cu ajutorul celor peste 1.000 de angajați din România și Republica Moldova, servicii integrate de audit, asistență fiscală, juridică, strategie și tranzacții, consultanță către companii multinaționale și locale. Avem birouri în București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași și Chișinău. EY România s-a afiliat în 2014 singurei competiții de nivel mondial dedicată antreprenorialului, EY Entrepreneur Of The Year. Câștigătorul ediției locale reprezintă România în finala mondială ce are loc în fiecare an, în luna iunie, la Monte Carlo. În finala mondială se acordă titlul World Entrepreneur Of The Year.

05 Март /2024

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon