Монитор ГНС

Loteria fiscală: învingătorii ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă

Serviciul Fiscal de Stat a publicat pe pagina-web lista contribuabililor învingători ai ediției speciale cu ocazia sărbătorilor de iarnă a concursului ”Loteria Fiscală”.

 

La extragere au participat tranzacțiile efectuate cu cardul bancar în perioada sărbătorilor de iarnă 01 decembrie 2023 – 08 ianuarie 2024. În cadrul ediției au participat 12 922 548 de tranzacții, efectuate cu cardurile bancare, a căror sumă a constituit 4 097 659 128,07 lei.

 

 

Persoanele desemnate învingătoare în cadrul cele de-a II-a ediției speciale a Loteriei fiscale din anul 2023 vor beneficia de premii în sumă a câte 1500 lei. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card.

 

Lista câștigătorilor poate fi consultată aici.

 

 

Concursul este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019.

 

Tragerile la sorți a tranzacțiilor câștigătoare se efectuează pe baza informației prezentate de către băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova, aleatoriu, în mod automatizat, prin intermediul platformei Random.org.

Учреждения:

Государственная Налоговая Служба

410 просмотры

Дата публикации:

20 Февраль /2024 13:46

Тематика:

Фискальная лотерея | Налоговые новости

Ключевые слова

serviciul fiscal de stat | loteria fiscala

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon