Монитор ГНС

SFS anunță un concurs de comercializare a bunurilor confiscate

În scopul executării prevederilor Regulamentului cu privire la modul de evidenţă, evaluare şi vânzare a bunurilor confiscate, fără stăpân, sechestrate uşor alterabile sau cu termen de păstrare limitat, a corpurilor delicte şi a bunurilor trecute în posesia statului cu drept de succesiune şi a comorilor, aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 972 din 11.09.2001, Serviciul Fiscal de Stat propune agenţilor economici, care îşi desfăşoară activitatea în domeniul comerţului şi producerii, diverse bunuri confiscate.

 

Astfel, pentru data de 19 aprilie, începând cu ora 11.00, este preconizat un concurs de comercializare a bunurilor confiscate. Lista cu bunurile propuse spre comercializare poate fi consultată aici.

 

La concurs pot participa agenții economici înregistrați în Republica Moldova, care dispun de rețea comercială, unități de producere sau de depozitare. Prin depunerea unei cereri în cancelaria Serviciului Fiscal de Stat, agenții economici interesați de participare la concurs sunt în drept de a examina bunurile expuse la concurs.

 

Cererile de participare vor fi prezentate Serviciului Fiscal de Stat până la data de 19 aprilie, ora 9-00.  La cerere urmează de prezentat următoarele documente:

- Documentele de constituire și certificatul de atribuire a codului fiscal;

- Bilanțul la ultima dată gestionară, confirmat de Biroul Național de Statistică;

 - În caz de necesitate, licența care atestă dreptul de a practica un anumit gen de activitate;

- Certificatul de la bancă (bănci) privind situația contului curent (conturilor curente); - Ofertă în scris, autentificată prin semnătura conducătorului și ștampilă, plasată într-un plic sigilat, cu indicare pe plic a cuvântului ”CONCURS”.

 

 Oferta va conține prețul de comercializare a bunurilor confiscate, comisionul solicitat pentru serviciile de consignație și termenele de achitare la buget a sumelor aferente.

 

 Pentru informație suplimentară poate fi contactat Secretarul Comisiei de concurs a bunurilor confiscate a SFS, Olga Borțevici – șefă a Direcției gestionare bunuri confiscate, telefon 0 22 82 33 75, e-mail olga.bortevici@sfs.md.

Учреждения:

Периодическое издание "Monitorul Fiscal FISC.md" | Государственная Налоговая Служба

512 просмотры

Дата публикации:

11 Апрель /2024 07:55

Catalogul tematic

Налоговые новости | Арест имущества

Ключевые слова

Noutati fiscale | bunuri confiscate

0 комментарии

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon