Contabilitate practică

icon Prepararea și comercializarea cafelei: Aspecte contabile

Magazinul dispune de aparat de cafea, intenționează să procure boabe de cafea, zahăr, paharele de carton etc. pentru a prepara cafea naturală cu scopul comercializării produsului finit. Care sunt aspectele contabile în acest sens?     Toate unităţile de alimentaţie publică trebuie să respecte normele legale stabilite de legislaţie. Normele legale specifice unităţilor de alimentaţie publică influenţează din punct de vedere financiar şi administrativ metoda de organizare a contabilităţii. Astfel, normele respective sunt reglementate de...

author icon

Galina Șpac

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

icon Acest articol este destinat doar pentru utilizatorii abonați. Pentru a vă abona selectați abonamentul

Deja sunt abonat
image

Abonament Premium

0 MDL

Comandă acum
image

Abonament Electronic

1 599 MDL

Comandă acum
image

Abonament Electronic

799 MDL

Comandă acum
image

Abonament Electronic

159 MDL

Comandă acum

544 vizualizări

Data publicării:

07 August /2025 07:50

Catalogul tematic

Deduceri fiscale | Contribuabil

Etichete:

evidenta marfurilor | aspecte contabile | HoReCa

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon