04
09 2014
870

Statisticile dupa o lună de la lansare serviciului e-Visa

La doar o lună de la lansarea serviciului e-Visa au fost procesate 68 de vize în regim online de către solicitanții de a vizita țara noastră, reprezentând o acumulare de 100.061 lei la bugetul de stat. Cu ajutorul serviciului electronic ”e-Visa”, călătoriile în scopuri turistice și de afaceri în Republica Moldova sunt mai ușor de planificat.

Serviciul permite obținerea vizei electronice, echivalentul vizei tradiționale, chiar în confortul propriei locuințe solicitanții de vize completează cererea de eliberare a vizei în format electronic. În cazul în care documentul este acceptat, ei pot achita taxa cu cardul bancar. Datele sunt procesate. În urma confirmării acestora, în decurs de câteva zile, viza este transmisă solicitanților prin email.

Cu documentul printat, deținătorii de viză pot intra pe teritoriul Republicii Moldova prin orice punct de trecere a frontierei. e-Visa este echivalentul vizei tradiționale și nu este inserată în pașaport.
Abonează-te la contul publicației Monitorul fiscal FISC.md în rețelele sociale din Facebook și Twitter: o banda unică pentru informații de valoare despre impozite, economie, afaceri și management.

Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.