16
06 2014
1253

Banca de Economii implementează strategia de dezvoltare

Conducerea Băncii de Economii (BEM) a început implementarea Strategiei de dezvoltare, aprobate de acționarii acestei importante instituții financiare. Potrivit agenției „INFOTAG”, în cadrul realizării strategiei, BEM a anunțat organizarea unei licitații pentru achiziționarea de echipamente IT de ultimă generație.Până la sfârșitul anului 2014, planificăm înlocuirea tehnicii de calcul. O înnoire radicală a tehnicii va permite reducerea timpului, optimizarea procesului de deservire a clienților și prelucrare a plăților”, a afirmat interlocutorul din cadrul băncii. El a precizat că, în cadrul acestei licitații, Banca de Economii va cumpăra un server nou, care, într-o măsură semnificativă, va contribui la dezvoltarea sistemului de deservire a cardurilor bancare. Acest server puternic va permite creșterea numărului de servicii și produse, de care vor beneficia clienții băncii, deținători ai cardurilor bancare.
Noi suntem cel mai mare emitent de carduri bancare din Moldova, numărul cărora a depășit 250.000, a menționat interlocutorul.
Implementarea Strategiei BEM prevede revenirea băncii în topul primilor trei lideri ai sistemului bancar din Moldova Strategia a fost elaborată după venirea noului acționar, „ВЭБ Капитал”, subsidiară a companiei „Vnesheconombank”(Rusia).

via www.infotag.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.