Știri

CCI a lansat Registrul Membrilor - un instrument online ce permite stabilirea de noi parteneriate

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) a lansat Registrul Membrilor CCI a RM - un instument online de căutare a potențialilor parteneri în Republica Moldova pentru cooperare și investiții profitabile.


Camera de Comerț și Industrie a RM este unica asociație de business care este împuternicită conform legii să publice Registrul comercial nestatal al membrilor săi – o platforma online care permite promovarea membrilor CCI în țară și peste hotare.


„În ultimii 2 ani, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova implementează activ strategia pentru transformarea digitală a serviciilor sale și, în acest context, astăzi, cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului „Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova‘’ realizat de HELVETAS Swiss Intercooperation, lansăm un nou instument online. Registrul Membrilor CCI a RM cuprinde cele mai active întreprinderi din Republica Moldova- Membre ale instituției camerale, din diferite sectoare ale economiei, din toate regiunile țării și de diferite dimensiuni și forme de proprietate”, a menționat Sergiu Harea, președinte CCI a RM, în cadrul conferinței de lansare a serviciului.


Totodată, Sergiu Harea a declarat că întreprinderile incluse în Registrul Membrilor CCI al Republicii Moldova sunt active în producere și furnizarea de servicii pe piețele interne și externe; devin parteneri de încredere, confirmându-și reputația cu experiență de succes în activitatea economică; informațiile despre companii pentru potențialii parteneri, în Registrul CCI a RM, se actualizează regulat; este accesibilă varianta engleză a registrului; etc.


Artak Harutyunyan, directorul Proiectului “Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, a subliniat: ”Suntem încântați să susținem transformarea digitală a serviciilor Camerei de Comerț și Industrie, recunoscând că asistența noastră se extinde la cele peste o mie de companii membre din Moldova. Noua platformă îi va ajuta nu doar pe ei, ci și alte companii din Moldova și de peste hotare să găsească parteneri și să intre pe alte piețe”.


Odată cu lansarea Registrului, CCI va pune la dispoziție antreprenorilor un instrument online modern ce include profilul a peste 1000 de companii – membre ale CCI din toate regiunile țării însoțite de date despre domeniul de activitate, produsele și serviciile acestora.

Acest Registru, publicat pe pagina web a CCI www.chamber.md, oferă membrilor CCI o oportunitate excelentă de a stabili parteneriate la nivel național și internațional prin sistemul de cautare a partenerului de afaceri, după mai multe criterii, precum, domeniul de activitate și produs/serviciu.Cu ajutorul Registrului antreprenorii vor putea depune online, cererea de a deveni membru al CCI și recepționa certificatul de membru în format electronic.

CCI invită întreprinderile moldovenești și străine care au nevoie de furnizori de încredere de bunuri și servicii în Republica Moldova; companiile străine care caută parteneri de încredere pentru a intra pe piața Republicii Moldova; investitorii străini care consideră Republica Moldova drept o platformă pentru noi investiții, să acceseze Registrul membrilor CCI a RM www.membrii.chamber.md.


Serviciul a fost digitalizat cu suportul financiar al Agenției Elvețiene pentru Dezvoltare și Cooperare (SDC) în cadrul Proiectului “Optim - Oportunități prin Tehnologii și Inovație în Moldova”, realizat de Helvetas Swiss Intercooperation în parteneriat cu Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova.”


Notă: „CCI a RM a elaborat și a dat în exploatare, în anul 2015, Sistemul Informațional Automatizat (SIA) „Registrul membrilor CCI a RM” www.membrii.chamber.md cu scopul asigurării sistematizării informației referitoare la membrii CCI și efectuarea evidenței eficiente a acestora precum și facilitarea muncii colaboratorilor Camerei.


via | chamber.md

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei

748 vizualizări

Data publicării:

25 Noiembrie /2021 14:20

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

perteneriat | antreprenori | companii | investiţii

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon