30
03 2016
547

Comisia interguvernamentală moldo-polonă pentru cooperare economică îşi desfăşoară lucrările la Chişinău

Cea de-a V-a şedinţă a Comisiei interguvernamentale moldo-polone pentru cooperare economică va avea loc în perioada 30-31 martie la Academiei de Ştiinţe a Moldovei.

Ședința va fi prezidată de academicianul Gheorghe Duca, președintele parții moldovenești a Comisiei mixte moldo-polone, președinte al ASM, și Domnul Radoslaw Domagalski-Labedzki, președintele părții polone a Comisiei, Secretar de Stat în cadrul Ministerului Dezvoltării al Republicii Polonia.

Subiectele de bază care urmează a fi discutate vizează etapa actuală și perspectivele colaborării moldo-polone în domeniile: financiar-bancar, agriculturii și industriei alimentare, transportului, protecției mediului, dezvoltării regionale, științei, migrației etc.

La 31 martie, în cadrul lucrărilor celei de-a V-a Comisii interguvernamentale moldo-polone pentru colaborare economică, cu prilejul împlinirii a 95 de ani de la nașterea academicianului Tadeusz Malinowski, va avea loc dezvelirea plăcii comemorative dedicată savantului moldovean de origine poloneză, fondator al scolii moldovenești de cristalografie.

via | www.trm.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.