04
04 2021
374

Contabilului și auditorului, cu recunoștință!

Ziua Profesională a Contabilului și Auditorului este un prilej în plus pentru a aduce toată recunoștința, admirația și aprecierea noastră pentru munca nobilă pe care o desfășoară reprezentanții acestor profesii.
Lor le revine importanta misiune în susținerea economiei naționale prin aplicarea corectă a normelor legislative, care, incontestabil, contribuie la dezvoltarea durabilă a țării noastre.

 

În această perioadă complicată pe care o trăim cu toții, contabilii și auditorii au avut numeroase provocări ce țin de adaptarea la noile tehnologii informaționale, modificări legislative, dar și de oferirea suportului conducerii în luarea deciziilor corecte în situații de criză.

 

Dragii noștri, 

cu ocazia marcării sărbătorii profesionale – Ziua Contabilului și Auditoriului, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.MD” vă adresează cele mai calde și sincere urări de bine, dorindu-vă, în primul rând, multă sănătate, prosperitate, ambiție și forțe pentru activitatea, deloc ușoară, pe care o practicați.

 

Vă dorim realizări frumoase și noi oportunități de dezvoltare și afirmare, iar noi – Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.MD”, vom depune tot eforul ca și în continuare să vă familiarizăm cu noutățile din domeniu, vom veni cu recomandări și practice privind implementarea corectă a legislației contabile, vom rămâne un sprijin pentru activitatea dvs.

 

Totodată, vă mulțumim pentru fidelitatea și interesul cu care ne urmăriți, precum și pentru sugestiile și recomandările, care ne fac să fim mai buni, mai operativi și mai calitativi în oferirea informației necesare.

 

Fie ca aportul și rolul Dvs. în activitatea entității să fie apreciat la justa valoare, indiferent dacă activați într-o companie mare sau mică, instituție de stat sau privată.

 

Cu înaltă apreciere,

Rodica Musteața-Staci, directorul P.P. „Monitorul fiscal FISC.MD”

 

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.