08
03 2022
327

Dedicație Femeii

Primăvara marcăm una din cele mai frumoase sărbători – Ziua Internațională a Femeii - zi în care, o dată în plus, avem ocazia să transmitem mamelor, soțiilor, bunicilor, cât de mult le prețuim și cât de recunoscători le suntem pentru sacrificiile pe care le fac!


Ea – femeia, a demonstrat întotdeauna că reușește să facă față tuturor problemelor datorită curajului, ambiției, energiei și forței creatoare cu care a fost înzestrată!


Dragele noastre femei, în această zi deosebită, echipa Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.md” vă adresează cele mai sincere și mai calde urări. Vă dorim sănătate, răbdare, perseverență și optimism pentru realizarea tuturor aspirațiilor și pentru depășirea provocărilor! Fiți respectate și apreciate la justa valoare și păstrați-vă echilibrul, calmul și liniștea sufletească, pentru a emana în jur lumină și siguranță familiilor voastre. De voi depinde totul!


Deși le meritați zilnic, primiți din partea noastră cele mai frumoase flori și cele mai dulci cuvinte pentru a vă simți, cu adevărat, mai regine decât floarea!

Cu considerație, Rodica Musteața-Staci,
Director P.P. „Monitorul fiscal FISC.md”

2 comentariu

avatar
MULTUMIM MULT. Pace , sanatate , zile insorite si multe multe flori tuturor femeilor.
Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.