18
02 2016
680

FAO în Republica Moldova are un nou reprezentant

Organizaţia Naţiunilor Unite pentru Agricultură şi Alimentaţie (FAO) în Republica Moldova are un nou reprezentant. Este vorba despre Raimund Jehle care este de profesie economist în domeniul agriculturii şi manager cu experienţă.

Totodată, el va avea funcția de reprezentant regional adjunct pentru Europa şi Asia Centrală.

Potrivit unui comunicat de presă al Organizaţiei, Raimund Jehle este cetăţean al Germaniei și a activat în cadrul Organizaţiei începând cu poziţia de ofiţer politic la sediul FAO din Roma în 1999.

În anul 2007, a fost desemnat să supravegheze administrarea Programelor în Teren din cadrul Oficiului Regional al Organizaţiei pentru Europa şi Asia Centrală după o misiune în cadrul Programului „Associate Professional Officer”. În anul 2013, a devenit conducător al Unităţii pentru administrarea Programelor, mobilizarea resurselor şi comunicare din cadrul Oficiului Regional.

Totodată, Raimund Jehle a activat în calitate de secretar al Conferinţei Regionale FAO pentru Europa – organism ce reuneşte, la fiecare doi ani, reprezentanţi ai 53 de ţări membre din regiune şi a unei organizaţii membre (Uniunea Europeană) pentru a stabili priorităţile şi ghida activitatea FAO în regiune.

În anul 2015 acesta şi-a asumat responsabilitatea pentru coordonarea a două iniţiative majore ale FAO în Europa şi Asia Centrală – sprijinirea fermelor de familie şi a micilor proprietari de teren agricol, şi îmbunătăţirea comerţului cu produse alimentare şi integrarea pe piaţă.

Actualmente, funcția de reprezentant FAO în Republica Moldova o deține Tony Alonzi care recent s-a retras din cadrul Organizației. Acesta va activa în calitate de reprezentant FAO în Albania, Armenia şi Georgia.

via | www.realitatea.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.