10
05 2017
688

Hotelul „Chateau Comrat” - un nou proiect de investiţii

La Comrat a fost așezată prima piatră la temelia hotelului „Chateau Comrat”. Acesta va fi ridicat din investițiile de 2 mil. de euro, oferite de antreprenorii turci. Evenimentul a avut loc în timpul vizitei oficiale a premierului turc, Binali Yildirim.

Prim-ministrul Pavel Filip a declarat că astfel de exemple sunt cele mai bune instrumente de a convinge şi alte companii străine să investească în ţara noastră, contribuind inclusiv la dezvoltarea turismului.

Mă bucur nespus că frumuseţea naturală a meleagurilor noastre şi ospitalitatea tradiţională a oamenilor care formează marea familie a poporului Republicii Moldova inspiră investitorii străini la idei şi proiecte frumoase, a declarat premierul.

La rândul său, premierul Republicii Turcia a subliniat că Investiţiile oamenilor de afaceri turci în Republica Moldova au depăşit 300 mil. de dolari SUA.

Hotelul al cărui temelie o punem este un exemplu al relaţiilor economice dintre Republica Moldova şi Republica Turcia, care sunt în creştere. Orice investiţie înseamnă crearea locurilor de muncă, ceea ce poate servi drept motivaţie pentru tineri să rămână în ţară, a spus oficialul turc.

Finalizarea proiectului hotelului „Chateau Comrat” este planificată în decurs de un an şi jumătate.


via | agora.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.