02
05 2021
220

Hristos a Înviat!

Învierea Domnului este sărbătoarea renașterii, bunăvoinței și a încrederii în continuitatea vieții. Această sărbătoare divină este așteptată an de an, pentru că emoțiile trăite în această zi sunt deosebite și incomparabile, prin clopotele Învierii, atmosfera mirifică, mireasma florilor, aroma cozonacului... În această zi sufletele noastre sunt pline de bucurie, dragoste și speranță.
Stimați cititori, parteneri, autori!
Cu ocazia acestei sfinte sărbători, Publicația Periodică „Monitorul fiscal FISC.MD” Vă transmite cele mai luminoase gânduri și vă dorește ca lumina Învierii să vă inunde casele și sufletele, iar spiritul sacru al sărbătorii Pascale să Vă aducă pacea și echilibrul de care cu toții avem nevoie, îndeosebi în această perioadă complicată pe care o marcăm cu toții.
În această zi semnificativă ne dorim să-i avem alături pe cei dragi, la masa cu bucatele sfințite, însă, chiar dacă nu ne reușește acest lucru, fie ca gândurile Dvs. să străbată orice orizont și să ajungă la persoanele dragi.
Fie ca atunci când vom rosti „Hristos a Înviat!”, în inimile noastre să pătrundă acea fericire supremă şi dorinţa sinceră de a deveni mai buni, mai înțelegători și mai toleranți!
Vă dorim un Paște luminos!
Cu considerație, Rodica Musteața-Staci,
Directorul P.P. „Monitorul Fiscal FISC.md”

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.