06
04 2016
776

Încă două companii autohtone vor fi finanțate din creditul polonez

Consiliul de Supraveghere al Unității de implementare a creditului de asistență acordat de Guvernul Poloniei a aprobat vineri încă două dosare depuse pentru finanțare. Cele două companii care vor fi finanțate din Creditul polonez sunt GVURA SRL, din raionul Căușeni, specializată în congelarea și prelucrarea fructelor, și SRL “REGIONAL MEAT”, care a prezentat un plan investițional al unui complex de creștere a porcinelor, în raionul Rezina.

GVURA SRL va investi în construcția unei uzine performante de prelucrare și înghețare a fructelor, cu facilități de producție și de depozitare. Suma totală a investițiilor necesare este de 3 030 535 euro, dintre care investiții proprii în valoare de 1 568 535 euro și asistență de credit oferit de Guvernul Republicii Polone în domeniul agriculturii, în valoare de 1 462 000 euro.

Compania “REGIONAL MEAT” a solicitat investiții de 1.937.778 euro, urmând să investească, per total, 3.565.217 euro pentru renovarea fermei existente și dotarea ei cu utilaj modern.

Din componența Consiliului de Supraveghere al Unității de implementare a creditului de asistență acordat de Guvernul Poloniei fac parte reprezentanți ai Cancelariei de Stat, Ministerului Economiei, Ministerului Agriculturii și Ministerului Finanțelor.

via | www.bani.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.