17
07 2015
749

Moldova va participa în premieră la Summitul Global al Antreprenoriatului

Summitul Global al Antreprenoriatului (Global Entrepreneurship Summit — GES 2015 KENYA), se va desfășura în perioada 25-26 iulie 2015, în Nairobi, Kenya, iar Moldova va participa penru prima data la acest eveniment.Președintele Statelor Unite ale Americii, Barack Obama, și-a anunțat și el prezența la summit, notează madein.md.

La eveniment, Moldova va fi reprezentată de Campionul Europei de Est a bătăliei investițiilor Get in the Ring: Eastern Europe Geta Rasciuc, care va face parte din grupul celor 1.000 de antreprenori selectați pentru participarea la summit.

De asemena, pe 24 iulie va avea loc Ziua Tinerilor și Femeilor în cadrul GES (GES Youth and Women’s Day), la care vor participa 150 de antreprenori din toată lumea. Este o nouă oportunitate de a discuta cu investitorii, factorii de decizie politică și experții din industrie.

GES a fost lansat în 2009, la inițiativa liderului SUA, Barack Obama, ca o platformă globală ce va permite „înarmarea” antreprenorilor cu resursele și abilitățile necesare ca să dezvolte o afacere cât mai competitivă în secolul vitezei. Primul GES a avut loc în 2010, în capitala Statelor Unite ale Americii, Washington. La scurt timp, GES s-a extins la nivel global, fiind organizat de guvernele din Turcia, Emiratele Arabe Unite, Malaezia și Maroc.

via | mbc.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.