02
08 2016
577

ODIMM a semnat Acorduri de colaborare cu Asociaţia Incubatoarelor şi Centrelor de Afaceri din România

Organizaţia pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii (ODIMM) a semnat două Acorduri de colaborare cu Asociaţia Incubatoarelor şi Centrelor de Afaceri din România (AICAR) şi Parcul Industrial Galaţi.

La eveniment au participat managerii celor nouă incubatoare de afaceri din Moldova şi reprezentanţii a 11 incubatoare din România. De asemenea, au participat 30 de companii rezidente ale incubatoarelor de pe ambele maluri ale Prutului, interesate în contacte comerciale.

Obiectivul evenimentului a fost de a crea un parteneriat de durată între cele două reţele de incubatoare RIAM (Rețeaua Incubatoarelor de Afaceri din Moldova) şi AICAR, atît la nivel de echipă managerială, cît şi la nivel de companii-rezidente, precum şi crearea posibilităţilor pentru start-upuri şi structuri de sprijinire şi dezvoltare a afacerilor după modele europene.

În cadrul evenimentului a fost prezentată şi Reţeaua Întreprinderilor Europene (EEN) şi punctele de contact din ambele ţări, care oferă mai multe oportunităţi pentru internaţionalizarea afacerilor. În special, oportunități de creare a parteneriatelor, posibilități de informare şi consultanţă despre piața UE, organizarea evenimentelor de brokeraj, oportunități de instruire, precum şi susţinerea inovării — transfer de know-how şi de tehnologii.

via | moldpres.md

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.