Știri

ODIMM promovează proiectele din portofoliu

Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii în comun cu Rețeaua Centrelor de Consultanță în Afaceri a dat startul campaniei de informare privind oportunitățile de suport în business oferite prin programele și proiectele din portofoliu ODIMM.
 
Scopul campaniei este de a prezenta informații ample publicului larg, inclusiv viitorilor antreprenori, despre întreaga gamă de servicii oferite de ODIMM: consultanță, instruire, mentorat și finanțare a afacerilor. Pentru perioada următoare, ODIMM si-a propus organizarea a 7 sesiuni de informare ce va cuprinde tot teritoriul țării.
 

În pofida condițiilor de criză, a bugetului auster, atunci când s-a atesta și o diminuarea semnificativă a PIB-ului, Guvernul a venit cu un set de măsuri anticriză pentru a limita impactul crizei COVID-19, totodată, acesta a asigurat continuitatea tuturor programelor de suport pentru mediul de afaceri.

 

Evenimentul este de o importanță esențială, ne dorim ca prin intermediul acestei campanii să ajungem la fiecare antreprenor, viitor antreprenor, dar și la publicul larg în general, cu informații ample și utile privind măsurile de suport oferite de către stat,” a menționat Lilia Palii, secretarul general al MEI, și a încurajat antreprenorii să valorifice oportunitățile oferite de programele de stat și expertiza oferite de echipa profesionistă a ODIMM. 

 

„ODIMM este un ambasador al întreprinderilor mici și mijlocii, și al întregului mediu antreprenorial din Republica Moldova. Ne dorim noi afaceri, economii verzi și digitale, vrem să vedem mai multe femei în afaceri, tineri inovativi și curajoși care să rămână acasă și să-și dezvolte ideile de business. Avem un scop comun – de a îmbunătăți condițiile de trai ale cetățenilor Republicii Moldova”, a punctat Lilia Palii.

 

Directorul general al ODIMM, Iulia Costin, a specificat că rezultatul scontat urmare a campaniilor de informare este asigurarea comunicării, informării si promovării  programelor gestionate de ODIMM, iar antreprenori să participe si sa aplice la programele ODIMM, beneficiind de consultanță, instruire, mentorat, de finanțare a afacerilor, dar și de garantare a creditelor bancare.

 


via | mei.gov.md

Instituții:

ODIMM | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

433 vizualizări

Data publicării:

16 Aprilie /2021 07:57

Domeniu:

Noutăți

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon