13
02 2017
2775

25 februarie: zi-limită de prezentare a rapoartelor

Ești avocat? Ești executor judecătoresc? Ești o companie cu mai mult de 5 salariați angajați? Atenție! Au mai rămas zile numărate până la data de 25 februarie2017 -perioada de raportare electronică! Pentru că Centrul de certificare al Î.S. „Fiscservinform” este mereu alături de fiecare contribuabil și oferă ocazia de a profita de servicii la cel mai înalt nivel, vă prezentăm 4 PAȘI simpli, parcurgerea cărora va permite accesarea serviciilor. Etapa 1 – Conectarea la serviciile fiscale electronice PAS 1. Accesează pagina servicii.fisc.mdși creează un cont nou pentru conducător și contabil-șef sau a unei persoane împuternicite prin procură notarială. PAS 2. La adresa certificare@fsi.fisc.md transmite setul de documente scanate, indicând numele de utilizator cu care ați făcut înregistrarea. Setul de documente trebuie să conțină următoarele acte :
  • copia buletinului de identitate a persoanelor responsabile;
  • ordinul de desemnare a persoanelor responsabile de prezentarea documentelor fiscale electronice prin intermediul serviciilor fiscale electronice, semnat de către conducătorul entității raportoare;
  • copia procurii autentificate notarial (după caz).
  • IFS teritorial vă va contacta pentru a vă informa referitor la necesitatea semnăturii și ridicării actelor juridice.
Etapa 2 – Obținerea semnăturii electronice Dacă doriți să obțineți „SEMNĂTURA ELECTRONICĂ FISCSERVINFORM”, parcurgeți următorii pași: PAS 3. Accesați pagina pki.fsi.md și introduceți datele contului (username/ parola din PAS 1). PAS 4. Accesați butonul „Comenzi”, selectați „Eliberarea semnăturilor electronice” și completați formularul afișat pentru înregistrarea comenzii. În cazul în care conducătorul și contabilul-șef sunt persoane diferite, Pasul 1, Pasul 3 și Pasul 4 este necesar de a fi parcurs pentru fiecare persoană în parte. Atenție! Livrarea „semnăturii electronice Fiscservinform” este GRATUITĂ pe întreg teritoriul Republicii Moldova.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.