Știri

Intensificarea cooperării între Serviciul Vamal și publicația periodică „Monitorul Fiscal FISC.MD

Dna Rodica Musteața-Staci, directoarea PP „Monitorul fiscal FISC.MD” a avut astăzi o întrevedere cu dna Lidia Ababii, directoare adjunctă a Serviciului Vamal.

 

Discuțiile s-au axat pe dinamizarea colaborării deja instituite, desfășurarea activităților și evenimentelor comune, precum și perspectivele de diversificare a ariilor de colaborare.

 

Conducerea Serviciului Vamal a remarcat că de-a lungul anilor, platforma monitorul.fisc.md  a devenit un instrument ce și-a demonstrat utilitatea și necesitatea, fiind o sursă de informare credibilă pentru contribuabilii, care profesează în diverse domenii de activitate: vamal, fiscal și financiar.

Din partea conducerii publicației periodice, a fost lansat îndemnul pentru specialiștii din cadrul autorității vamale, de a se alătura echipei de autori ai articolelor informative, pe subiecte de interes și actualitate pentru mediul de afaceri și anume prevederile și beneficiile noului Cod vamal.

 

Totodată, o altă activitate de informare ce poate fi dezvoltată în comun se referă la cursurile de instruiri tematice, cu accent pe aplicarea în practică a prevederilor legislației vamale, unde în calitate de formatori vor participa specialiști cu vastă experiență în domeniu, din cadrul Serviciului Vamal.

În spiritul frumoaselor relații de colaborare, părțile au exprimat deschiderea și intenția de a continua parteneriatul stabilit, prin valorificarea oportunităților de cooperare interinstituțională identificate.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

225 vizualizări

Data publicării:

24 Mai /2024 14:51

Catalogul tematic

Noutăți fiscale

Etichete:

PP Monitorul fiscal | Serviciul Vamal | intensificare

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon