Monitorul SFS

„Loteria fiscală”. Astăzi a avut loc tragerea la sorți în cadrul celei de a III-a ediții din anul 2021

Serviciul Fiscal de Stat a organizat la data de 21 octombrie 2021 extragerea învingătorilor ediției a III-a a concursului „Loteria fiscală” desfășurată în perioada 1 iulie  – 30 septembrie 2021 inclusiv. Urmare a tragerii la sorți, au fost identificate cele 175 de tranzacții câștigătoare, care vor fi premiate cu 1000 lei fiecare.

 

În conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului „Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019, lista tranzacțiilor câștigătoare generată de sistem la data tragerii la sorți, va fi remisă în termen de 5 zile băncilor comerciale licențiate emitente de carduri din Republica Moldova pentru a identifica câștigătorii. Acestea, la rândul lor, vor identifica și vor prezenta SFS informația cu privire la tranzacțiile câștigătoare, în termen de 5 zile de la data recepționării listei, concomitent informând câștigătorii prin telefon.

 

Ulterior, în termen de 5 zile de la data recepționării informației cu privire la tranzacțiile câștigătoare, autoritatea fiscală va plasa pe pagina-web www.sfs.md informația corespunzătoare. Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei câștigătorilor pe pagina-web a autorității fiscale naționale.

 

În cadrul etapei a III-a au participat 14276936 tranzacții efectuate cu carduri bancare, în sumă totală de peste 4,183 mld. lei, informația fiind recepționată de la băncile comerciale licențiate emitente din Republica Moldova.

 

Precizăm că, tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

 

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul „Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

 

În cadrul loteriei participă persoanele fizice care au atins vârsta de 18 ani, dețin un card bancar emis de o bancă comercială licențiată emitentă din Republica Moldova și care au efectuat tranzacții de achitare a bunurilor/serviciilor conform regulilor de desfășurare a loteriei.

 

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională și vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului „Loteria fiscală”.


via | sfs.md

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1210 vizualizări

Data publicării:

22 Octombrie /2021 10:19

Catalogul tematic

Noutăți | Loteria fiscală

Etichete:

loteria fiscala | concurs

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon