Monitorul SFS

Loteria fiscală: Au fost desemnați învingătorii ediției speciale dedicată sărbătorilor pascale

Serviciul Fiscal de Stat a publicat lista învingătorilor ediției speciale a concursului „Loteria fiscală”, dedicată sărbătorilor pascale. 

Astfel, urmare a extragerii din data de 31 mai 2021, în baza tranzacțiilor efectuate în perioada 1 aprilie 2021 - 10 mai 2021, au fost desemnați 100 de câștigători care vor beneficia de premii în sumă a câte 1500 lei fiecare.

Premiile vor fi transferate câștigătorilor pe conturile de card, în lei, în maximum 10 zile după publicarea listei. Pentru a vizualiza lista câștigătorilor ediției speciale I din anul curent accesați aici.

Concursul “Loteria fiscală” este organizat în conformitate cu prevederile Regulamentului privind desfășurarea concursului “Loteria fiscală” aprobat prin Hotărârea Guvernului nr. 657/2019. Tragerile la sorți şi validarea câștigătorilor loteriei are loc în prezența comisiei, numită prin ordin de către directorul Serviciului Fiscal de Stat.

Tranzacţiile câştigătoare sunt selectate din numărul total de tranzacţii participante la concursul “Loteria fiscală”, aleatoriu, în mod automatizat, în baza tranzacţiilor efectuate cu cardul bancar, prin intermediul platformei Random.org.

Serviciul Fiscal de Stat susține măsurile de diminuare a numeralului în economia națională, și Vă îndeamnă să efectuați achitările cu cardul, participând astfel în cadrul concursului Loteria fiscală!

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

1231 vizualizări

Data publicării:

08 Iunie /2021 14:19

Domeniu:

Loteria fiscală

Etichete:

loteria fiscala | concurs

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon