04
10 2014
31225

Mesaj de felicitare cu ocazia Zilei Profesorului

Dragi profesori,

Ziua Internaţională a Profesorilor se sărbătoreşte pe 5 octombrie din anul 1994. UNESCO a ales această zi pentru celebrarea dascălilor din toată lumea, cu scopul de a asigura îndeplinirea nevoilor educaţionale ale tuturor şcolarilor şi de a mobiliza sprijinul pentru profesori. Prin educaţie, profesorii sunt cei care le oferă tuturor copiilor şansa la o viaţă mai bună, iar noi, cetățenii formați deja, le datorăm acestor profesori mult mai mult decât recunoştinţa noastră, le datorăm ajutorul nostru.

Cu ocazia Zilei Internaționale a Profesorului, stimați dascăli, vă urez La mulți ani! Vă urez să fiți și în continuare la fel de responsabili și riguroși, dedicați meseriei pe care ați ales-o. Vă urez, de asemenea, să fiți curajoși în fața provocărilor vieții, iar în momentul în care vă așezați la catedră să uitați de probleme, nevoi și stres. Vă doresc putere de concentrare pentru lecțiile pe care le susțineți, pentru educarea elevilor și studenților pe care îi aveți în grijă.

De Ziua Internaţională a Profesorilor, este necesar ca instituțiile statului să se angajeze să continue eforturile ca toţi copiii să aibe şanse egale să înveţe, să lupte şi să reuşească în viaţă, iar profesorilor să le oferim recunoştinţa şi suportul de care au atâta nevoie pentru binele copiilor.

La mulți ani, iubiți profesori!Șeful IFPS


Ion Prisăcaru

Abonează-te la contul publicației Monitorul fiscal FISC.md în rețelele sociale din Facebook și Twitter: o banda unică pentru informații de valoare despre impozite, economie, afaceri și management.

Atenţie: În cazul în care aţi depistat o eroare, selectaţi textul şi accesaţi CTRL+Enter pentru a o transmite spre corectare! Vă mulţumim anticipat!

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.