Monitorul SFS

Serviciul Fiscal de Stat în dialog cu mediul de afaceri

Serviciului Fiscal de Stat promovează activ sporirea nivelului de conformare voluntară al contribuabililor, dezvoltând instrumentele de administrare fiscală, stabilind comunicarea eficientă cu contribuabilul, astfel ca riscurile și lacunele să fie sesizate prompt de ambele părți și înlăturate în cel mai eficient mod.
 
Astfel, astăzi, 11 decembrie 2020, Serviciul Fiscal de Stat a organizat și desfășurat o ședință on-line cu agenții economici contribuabili mari. La reuniune au participat 17 agenți economici, iar în cadrul acesteia au fost discutate aspecte privind deservirea/ administrarea contribuabililor mari, programul de conformare aferent acestora – obiective și tratamente de conformare, modalitatea de administrare a contribuabililor mari prin prisma riscurilor de neconformare, dar și impactul acestora.

 

Totodată, astăzi au fost puse în discuție principalele instrumente de administrare fiscală aplicate de SFS, interacțiunea contribuabililor cu autoritatea fiscală etc.

Reprezentanții mediului de afaceri au prezentat comentarii și propuneri menite să îmbunătățească procesul de executare a obligațiilor fiscale.

 

NOTĂ: Serviciul Fiscal Stat va continua desfășurarea întrunirilor cu mediul de afaceri, scopul acestora fiind consolidarea măsurilor de administrare fiscală din care ar rezulta  un nivel sporit de conformare benevolă.

 


via | :

Instituții:

Serviciul Fiscal de Stat | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

518 vizualizări

Data publicării:

11 Decembrie /2020 18:23

Domeniu:

Noutăți

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon