Sectorul agrar

Granturi pentru dezvoltarea agriculturii organice și sectorului vitivinivol

Camera de Comerț și Industrie a RM, în calitate de membru al Consorțiului Agricultură Organică și Vitivinicol, invită Asociațiile de Business din Republica Moldova să aplice la concursurile de granturi lansate de către proiectul EU4Business: Connecting Companies (EU4BCC). Sesiunea de informare cu privire la acest proiect va fi desfășurată online la 7 aprilie 2021, orele 10.00. Pentru participare la eveniment reprezentații Asociațiilor de Business din sectorul agriculturii organice se pot înregistra la următorul link:  https://zoom.us/meeting/register/tJ0kdOioqD0qEtDCQ3n7VxELZ-zoJeSVnqQI.
 
De asemenea, în cadrul evenimentului oamenii de afaceri vor putea stabili relații de colaborare cu partenerii din UE și să prezinte inițiativele sale.

 

Sesiunea de informare pentru reprezentanții Asociațiilor de Business din sectorul vitivinicol va fi organizată, de asemenea,  la 7 aprilie 2021, orele 15:00, cu înregistrare la același link.

  

Proiectul are ca scop de a sprijini dezvoltarea economică durabilă și crearea de locuri de muncă în țările Parteneriatului Estic, ajutând IMM-urile să crească prin promovarea comerțului, încurajarea investițiilor interne și încurajarea legăturilor comerciale cu companiile din UE.

 

Proiectul va acorda Asociațiilor de Business din țările Parteneriatului Estic și din statele membre ale UE 12 de granturi pentru sectorul agriculturii organice și 11 granturi pentru sectorul vitivinicol, pentru organizarea unui șir de activități care vor include:

 

  • Twinning– stabilirea de legături directe între Asociațiilor de susținere a afacerilor (BSO) din statele membre ale UE și țările din Parteneriatul estic pentru a permite schimbul de cunoștințe specifice și cele mai bune practici, cu ajutorul facilitatorilor și experților.
  • B2B – întâlniri bilaterale.
  • Vizite de studiu.

 

Orice subvenție solicitată în cadrul acestei cereri de propuneri trebuie să se încadreze în sumă maximă de 60.000,00 EUR. Cofinanțarea EUROCHAMBRES va reprezenta 95% din bugetul real final. Restul de 5% trebuie să fie cofinanțat de solicitanți prin resurse proprii.

 

Detalii suplimentare.


via | chamber.md

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei

680 vizualizări

Data publicării:

05 Aprilie /2021 08:00

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

CCI | granturi | agricultura organica | instruiri | monitorul.fisc.md

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon