Diverse

Up Moldova – numărul 1 pe piața tichetelor de masă în țara noastră

Tot mai mulți angajatori atât din sectorul public, cât și din cel privat, aleg cardurile Up pentru a-și motiva angajații. Astfel, timp de aproape cinci ani de când Up Moldova a apărut pe piața tichetelor de masă, peste 700 de companii din țară au ales cardurile Up. Până în prezent, au fost emise peste 60 de mii de carduri de masă, iar 1 500 de comercianți fac parte din rețeaua de parteneri.

 

Cardurile de masă Up Dejun se bucură de popularitate în rândul moldovenilor. Astfel, 53 la sută din piața tichetelor de masă este ocupată de cardurile Up.

Dumitru Cozmolici, directorul Up Moldova: „Astăzi, UP Servicii este cel mai mare jucător pe piața tichetelor de masă, cu o cotă de piață de peste 50%. Suntem cel mai mare emitent de carduri de masă în Republica Moldova. Peste 700 de clienți, întreprinderi și afiliați, comercianți beneficiază de serviciile noastre. UP Moldova vine cu cele mai bune soluții, precum o aplicație modernă ce poate fi instalată la telefon, care permite plata mobilă și care permite consultarea soldului și vizualizarea istoricului tranzacțiilor. Totodată, dispunem de cea mai largă rețea din Republica Moldova de acceptare a cardurilor de masă, este vorba de magazine, cantine și restaurante”.

 

Tichetele de masă reprezintă unul dintre cele mai răspândite beneficii extrasalariale la nivel internațional. Printre cele mai importante avantaje se numără creșterea motivației și performanței echipei, reducerea absenteismul la locul de muncă, optimizarea bugetului și a timpului, dar și asigurarea unui trai mai bun a angajaților și creșterea calității alimentației. Astfel, tot mai multe instituții publice și private optează pentru cardurile Up Dejun.

 

Igor Gîrlea, directorul interimar al Î.M. Regia Autosalubritate: „Avem o întreprindere care prestează un serviciu foarte important. Asta a fost o motivație adițională pentru angajații noștri de a lucra, de a continua să lucreze la Autosalubritate. Cardurile în cauză permit achiziționarea doar anumitor tipuri de produs, minus produsele din tutun, minus produsele alcoolice. Respectiv, omul are posibilitatea prin aceste carduri să achiziționeze produsele alimentare sănătoase, fără cele nocive, este un adaos la salariu, este o modalitate de a aprecia adițional lucrul angajaților”.

 

Igor Cantaragiu, șofer pe autospecială, Î.M. Regia Autosalubritate: „Deja de doi ani, toți angajații deținem cardurile de masă UP. Cu ajutorul lor, noi ne putem procura zilnic produse alimentare fără a cheltui din salariu, iar astfel ne alimentăm la timp și sănătos. Suntem mulțumiți de această oportunitate oferită de compania noastră, astfel pot mai ușor gestiona bugetul familiei”.

 

Cardul de masă Up Dejun dispune și de o aplicație mobilă eficientă, cu ajutorul căreia utilizatorii sunt informați instantaneu despre sold și tranzacțiile efectuate. În plus, ei pot accesa contul personal pe site-ul www.contulmeu.upmoldova.md, unde pot verifica oricând starea contului, istoricul alimentărilor sau pot comanda și alimenta direct cardurile. Pentru mai multă rapiditate si flexibilitate, utilizatorii cardului de masă pot folosi tehnologia contactless pentru sume mai mici de 1000 lei. Totodată, menționăm că nu este perceput niciun comision pentru plata produselor alimentare procurate din magazinele și localurile partenere.

 

Grupul Up are o istorie de peste 50 de ani și este prezent în aproape 30 de țări. Up concepe soluții integrate ca răspuns la nevoile diferiților săi parteneri, clienți și beneficiari. Facilitează accesul la alimentație, cultură, timp liber, educație, ajutor la domiciliu, ajutoare sociale, gestiunea cheltuielilor profesionale și animarea dispozitivelor de motivare și fidelizare.

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

876 vizualizări

Data publicării:

01 Noiembrie /2022 13:24

Catalogul tematic

Tichet de masă

Etichete:

tichete de masa

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon