Știri

29 aprilie – prezentarea rezultatelor verificării îndeplinirii indicatorilor pentru dobândirea și menținerea statutului de rezident al parcului IT

Activitatea rezidenților parcului este supusă anual, în mod obligatoriu, verificării îndeplinirii indicatorilor necesari pentru dobândirea și menținerea statutului rezidentului parcului pentru tehnologia informației, conform art. 18 alin. (1) din Legea nr. 77 din 21 aprilie 2016 cu privire la parcurile pentru tehnologia informației.

 

Rezultatele verificării indicatorilor pentru anul 2023 urmează a fi prezentate până la 29 aprilie 2024, conform Deciziei Administrația Parcului IT ”MOLDOVA IT PARK”. Una din condițiile de rezidență în cadrul parcului pentru tehnologia informaţiei constă în prezentarea anuală a rezultatelor verificării activității sale.

 

Verificarea anuală a activității rezidenților parcului este efectuată de către entitățile de audit înregistrate în Registrul public al entităților de audit ținut de Consiliul de supraveghere publică a auditului.

 

În următorul articol abonații noștri din sectorul IT au posibilitatea să afle mai multe detalii despre Auditul obligatoriu al rezidenților Parcului IT pentru anul 2023.

 

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

211 vizualizări

Data publicării:

16 Aprilie /2024 08:00

Domeniu:

Noutăți fiscale

Etichete:

it parc | angajat rezident | rezultate

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon