Știri

Antreprenorii sunt invitați să participe la programul de afaceri din cadrul expoziției „Fabricat în Moldova”

 

Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova organizează, în perioada 31 ianuarie - 4 februarie 2024, expoziția națională „Fabricat în Moldova”, ediția XXI-a.

 

Cu această ocazie, CCI  va găzdui tradițional, un Program amplu de afaceri, în cadrul căruia vor fi abordate subiecte relevante pentru oamenii de afaceri, specialiștii din diferite ramuri ale economiei  și consumatori.

 

Programul de afaceri include:

– Forumul de afaceri moldo-român;

– Forumul economic dedicat achizițiilor publice durabile;

– Sesiuni de informare pe subiecte actuale pentru business, precum: dezvoltarea industrială, comerțul interior, politici prietinoase familiei la locul de muncă, învățământul dual, prezentări de produse și servicii.

Totodată, antreprenorii din sectorul agricol vor beneficia de informații cu privire la avizul de atestare a impedimentului justificator (forța majoră).

Programul detaliat poate fi accesat aici. 

 

Antreprenorii interesați urmează să confirme participarea la evenimentele din cadrul programului de afaceri până pe 25 ianuarie 2024, accesând linkul.

 

Notă: ,,Fabricat în Moldova” este evenimentul de augur cu care debutează programul fiecărui an expozițional în Republica Moldova. Scopul principal al expoziției este de a susține producătorii autohtoni, promova produsele competitive pe piața internă și externă, atrage investiții, intensifica dialogul public-privat. Prin organizarea acestui eveniment, CCI a RM își pune următoarele obiective: prezentarea și promovarea noilor tehnologii, produse și servicii; crearea premiselor pentru găsirea partenerilor de afaceri atât din ţară, cât şi din afara ţării, purtarea discuțiilor, negocierilor, efectuarea schimbului de experiență și bune practici; intensificarea fluxurilor investiționale în țară.

 

P.P. „Monitorul fiscal FISC.md” este partener informațional al evenimentului.

Instituții:

Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

663 vizualizări

Data publicării:

15 Ianuarie /2024 07:57

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

fabricat in Moldova

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon