Opinii

Mesajul de felicitare din partea membrilor ACAP

Dragi colegi, Profesioniștii reuniți în Asociația Contabililor și Auditorilor Profesioniști din Moldova afirmă cu certitudine că bilanțul acestor 10 de ani ai P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD” este unul pozitiv, marcat prin exercitarea cu onestitate și conștiință profesională a misiunii de a contribui la dezvoltarea economică a Republicii Moldova, sprijinirea comunicării, schimbului de idei, opinii, precum și informarea contribuabililor despre poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat referitor la implementarea legislației fiscale.

 

V-a reușit unirea tuturor eforturilor celor mai buni, mai experimentați specialiști, fie veniți din practică, fie din mediul academic universitar din Moldova pentru depășirea unor obstacole și mentalități, pentru găsirea celor mai potrivite soluții aplicabile în funcție de necesitățile mediului de afaceri.

 

Parteneriatele dintre ACAP RM și P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD” contribuie la dezvoltarea abilităților și competențelor profesiei, oferindu-le sprijin considerabil în prestarea serviciilor de o înaltă calitate în interesul publicului și al comunității de business.

 

Apreciem activitatea pe care o desfășurați prin informarea continuă a profesioniștilor despre poziția oficială a Serviciului Fiscal de Stat, practica fiscală, multiplele modificări legislative, precum și pentru disponibilitatea permanentă de a răspunde la întrebările adresate.

 

Ne face o deosebită plăcere să vă transmitem felicitări la ceastă aniversare cu ocazia a 10 ani de succese remarcabile în elita publicațiilor profesionale, ani în care „Monitorul Fiscal FISC.MD” a câștigat reputația de a fi un excelent promotor a tot ce este nou în domeniul contabilității, fiscalității și auditului, precum și al educației economice, oferind la cele mai înalte standarde o gamă largă de articole și evenimente.

 

Vă felicităm călduros pentru toate aceste remarcabile realizări și urăm colaboratorilor, autorilor, abonaților și partenerilor Dvs. să obțină cele mai mari succese pe drumul progresului, în interesul tuturor celor care beneficiază de roadele activității P.P. „Monitorul Fiscal FISC.MD”.

 

Cu profund respect, în numele membrilor ACAP RM,
Natalia Zlatina, Director executiv

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Asociaţia Contabililor şi Auditorilor Profesionişti din Republica Moldova (ACAP)

1494 vizualizări

Data publicării:

30 Martie /2021 16:00

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

Monitorul Fiscal

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon