30
03 2021
390

Mult stimat colectiv al revistei „Monitorul Fiscal FISC.MD”!

Mult stimat colectiv al revistei „Monitorul Fiscal FISC.MD”!

Vă adresez cele mai cordiale felicitări și urări de bine cu prilejul aniversării a 10-a de la înființarea revistei. Această revistă se definește prin conţinutul fiecărui număr apărut, ca un adevărat mesager al administrării fiscale, ca un expert capabil să te familiarizeze cu tot ce este nou în politica fiscală.

În prezent, revista „Monitorul Fiscal FISC.MD” reprezintă una dintre cele mai importante publicații de specialitate în materie fiscală de pe teritoriul Republicii Moldova. Orice întrebare care apare la entitățile economice, cu siguranță, poate fi consultată cu experții revistei, iar răspunsurile nu se vor lăsa așteptate. Sunt mândru că am fost printre persoanele care au pus bazele acestei reviste, dar și mai mândru de succesele colectivului care a reușit să se impună și să-și asigure prin profesionalismul său recunoașterea  de către mediul de afaceri într-un timp foarte restrâns.

Urez în continuare colectivului redacției multă sănătate, creativitate și performanță! Sunt convins că perseverența și responsabilitatea pe care o manifestați va fi răsplătită pe deplin de cititori!


Nicolae PLATON

doctor habilitat în științe economice,

ex-Șef al Inspectoratului Fiscal Principal de Stat

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.