Știri

Conferință dedicată comerțului electronic și marketingului digital

 

O conferință dedicată comerțului electronic și marketingului digital va fi organizată pe 22 iunie 2023, de AmCham Moldova și Alianța Întreprinderilor Mici și Mijlocii din Moldova (AIM) în parteneriat cu GPeC România și Proiectul Tehnologiile Viitorului în Moldova.

 

Evenimentul are scopul de a spori gradul de conștientizare a beneficiilor comerțului electronic, a oferi antreprenorilor informații despre piețele din Republica Moldova și România și cele mai importante companii de profil, resurse utile, sfaturi practice, recomandări de servicii și contacte.

 

Conferința va întruni aproximativ 250 de participanți, inclusiv șase experți internaționali de top din domeniul strategiilor de marketing, creșterii afacerilor, marketingului de performanță și publicității cu plată, optimizării ratei de conversie și marketingului digital.

 

Concomitent se organizează și o zonă de Expo, în cadrul căreia furnizorii de servicii de comerț electronic au posibilitate să facă schimb de contacte și să obțină lead-uri de la magazinele online prezente la eveniment. Companiile care doresc să fie expozante au posibilitatea închirierii unui spațiu cu doar 499 EUR până pe 9 iunie 2023: https://www.gpec.ro/gpec-e-commerce-expo-moldova/ 

 

Înscrierile la GPeC Republica Moldova au început, iar până pe 31 mai este valabilă oferta Early Bird, care aduce discounturi semnificative din taxa de înscriere. Prețul biletelor de acces pornește de la 79 EUR, iar detaliile complete despre eveniment, precum și înscrierile se pot face pe site-ul GPeC aici.

Instituții:

AmCham Moldova | Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD"

683 vizualizări

Data publicării:

13 Iunie /2023 14:48

Catalogul tematic

Noutăți

Etichete:

marketing | e-comert

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon