13
07 2017
993

Abonaților Publicației Periodice „Monitorul Fiscal FISC.MD”

Stimați abonați, dacă ați procurat abonamente pentru anul 2017, care presupun accesul la ediția electronică monitorul.fisc.md , venim cu câteva sugestii pentru a vă ajuta la conectare.

1. Accesați https://monitorul.fisc.md/ 2. Găsiți butonul „Autentificare”, în partea de sus – dreapta a portalului. 3. La deschiderea ferestrei de autentificare, introduceți adresa de e-mail, pe care ați indicat-o la procurarea abonamentului și parola, apoi apăsați butonul „Autentificare”.

Dacă nu cunoașteți parola pe care ați indicat-o la formarea contului sau nu sunteți sigur că aveți deja un cont*, Vă îndemnăm să urmaţi pașii pentru a restabili parola:

1) Din fereastra de autentificare (vedeți mai sus), alegeți opțiunea „Restabilirea parolei” 2) În fereastra de restabilire a parolei, indicați email-ul indicat la procurarea abonamentului și apăsați butonul „Obțineți referința pentru schimbarea parolei”. Printr-un mesaj scurt apărut în partea de sus a ferestrei, veți fi informat că link-ul pentru schimbarea parolei v-a fost transmis pe e-mail.

3) La email-ul indicat va veni o scrisoare care va conține un link de restabilire a parolei, accesați acest link cu un click. 4) În câteva minute veți primi un alt e-mail care va conține o parolă generată automat formată din litere și cifre. 5) Treceți pe portalul monitorul.fisc.md și autentificați-vă, utilizând email-ul și parola generată de sistem. Dacă ați trecut cu succes toate etapele, site-ul vă va saluta cu un „Bine ați venit”, urmat de numele Dvs. sau denumirea firmei. Despre alte informații privind utilizarea portalului, citiți la rubrica „Ajutor” . Vă urăm succes în lecturarea materialelor de pe portalul monitorul.fisc.md și Vă mulțumim că ne-ați ales. * La procurarea abonamentelor ELECTRONIC și PREMIUM , pentru email-ul indicat în cererea de abonament, sistemul formează automat un cont de utilizator.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.