Știri

Aveți nevoie de consultații privind utilizarea noii versiuni a sistemului „e – Factura”? Sunați la 080001525

Centrul unic de apel al Serviciului Fiscal de Stat (SFS) informează agenții  economici care participă la operațiunile de achiziții publice și au obligația, începând cu 1 iulie curent, să utilizeze sistemul informațional automatizat (SIA) „e-Factura” și alți contribuabili interesați despre posibilitatea obținerii consultațiilor privind utilizarea noii versiuni a acestui sistem, apelând la numărul de telefon 080001525 (tasta 2).
 
Operatorii Direcției asistență clienți din cadrul Centrului de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF) care deservesc Centrul unic de apel al SFS, oferă apelanților consultații și suport tehnic privind utilizarea noii versiuni a SIA „e-Factura” în etapa de testare a  acesteia care se desfășoară în perioada 1 – 30 iunie 2020.

 

Cele mai frecvente întrebări la tema respectivă parvenite până în prezent la Centrul unic de apel au vizat cerințele și modul de accesare a platformei de test, precum și procedurile de utilizare a funcționalităților sistemului „e-Factura”. Contribuabilii care doresc să acceseze platforma de test a noii versiuni a SIA „e-Factura” pot afla mai multe detalii despre această procedură aici

 

Potrivit datelor statistice ale Centrului unic de apel, în primele cinci luni ale anului curent operatorii acestuia au înregistrat și răspuns la circa 2,2 mii cereri de consultanță și suport tehnic parvenite de la utilizatorii SIA „e-Factura”. Majoritatea cererilor au vizat aspecte legate de procedura de utilizare a sistemului, semnarea facturilor fiscale și modul de accesare a acestui sistem. 

 

Operatorii Centrului unic de apel al SFS oferă răspunsuri la apelurile solicitanților de luni până vineri, între orele 8.00 și 17.00. Apelurile la 080001525 sunt gratuite și pot fi efectuate din orișicare rețea de telefonie mobilă sau fixă.


via | ctif.gov.md

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Instituția Publică Centrul de Tehnologii Informaționale în Finanțe (CTIF)

1700 vizualizări

Data publicării:

22 Iunie /2020 16:21

Domeniu:

Noutăți

Etichete:

e-Factura | consultanta | centrul de apel | CTIF | SFS | monitorul.fisc.md

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon