Știri

Camera de Comerț și Industrie lansează o platformă online dedicată antreprenorilor

Camera de Comerț și Industrie (CCI) anunță despre lansarea, începând cu 20 seprembrie curent a platformei www.client.chamber.md.

 

Platforma are ca scop digitalizarea serviciilor destinate antreprenorilor, care la moment sunt preocupați de optimizarea resurselor, iar tranzacțiile online sunt în continuă creștere.

 

 
Platforma este destinată beneficiarilor serviciilor de Expertiză, Evaluare și Certificare a originii mărfurilor. Aceste servicii pot fi solicitate online, iar specialiștii CCI vor pregăti rapoarte și certificate în baza documentelor transmise în format electronic.

 

 
Serviciul de depunere online a cererilor permite reducerea timpului şi a costurilor, astfel evitându-se deplasările la sediile CCI a RM și a filialelor din teritoriu. De la completarea cererii până la achitarea serviciului - toate operațiunile pot fi realizate exclusiv online.

 

 
Rapoartele solicitate pot fi eliberate pe suport de hârtie sau, la solicitarea companiei, în format electronic cu semnătura electronică a CCI. Platforma poate fi accesată de la calculator sau de pe un telefon mobil.

 

 
Ghid video de utilizare al platformei este disponibil aici

via | chamber.md

Instituții:

Publicaţia periodică "Monitorul Fiscal FISC.MD" | Camera de Comerţ şi Industrie a Moldovei

956 vizualizări

Data publicării:

26 August /2020 11:48

Domeniu:

Servicii electronice | Noutăți

Etichete:

antreprenor | platformă | servicii online

0 comentarii

icon icon icon
icon
icon icon icon icon icon
icon
icon