21
06 2021
437

Gala Businessului Moldovenesc. Decernarea învingătorilor

Ceremonia de decernare a învingătorilor concursurilor „Marca comercială” și „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” se va desfășura vineri, 25 iunie curent, în cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc.

Scopul acestuia este de a scoate în evidență și de a promova cele mai competitive mărci de pe piața locală, care au implementat cu succes noile standarde ale managementului calității, afirmându-se prin calitatea produselor și serviciilor oferite pe piața națională și internațională. Concursul este organizat de Camera de Comerț și Industrie a RM.

 

Astfel, concursul „Marca comercială” (ediția a XVII-a) a fost conceput în scopul promovării imaginii corporative a companiei, asistenței informaționale a întreprinzătorilor în domeniul tehnologiilor eficiente de marketing. Conform regulamentului, participanții au putut aplica la una sau mai multe nominalizări din cele 14 (Aprecierea consumatorilor; Marca locală; Debutul anului; Export; Inter, Liderul anului; IMM-ul favorit al anului; Marca comercială responsabilă social; Marca consacrată; Reputație și Încredere; Rebranding; Femeia în afaceri; Contribuție importantă la dezvoltarea durabilă; Implementarea standardelor de integritate în sectorul privat).

 

La rândul său, concursul „Premiul pentru realizări în domeniul calității produselor și serviciilor” (ediția a VI-a) are drept scop identificarea companiilor care au implementat cu succes managementul calității și promovarea abordărilor moderne ale calității. Acest concurs este considerat drept o etapă de pregătire a întreprinderilor pentru promovarea produselor pe piața externă.

 

 

Spre deosebire de edițiile anterioare ale evenimentului, la care participau peste 350 de invitați (oficialități, reprezentanți ai administrației locale, ambasadori aflați în misiune pe teritoriul RM, precum și reprezentanți ai instituțiilor, companiilor și organizațiilor din țară care ocupă un loc important în sfera de dezvoltare a economiei țării),  în anul curent, din cauza condițiilor impuse de pandemie, evenimentul se va desfășura într-un cerc restrâns, cu respectarea tuturor normelor epidemiologice, anunță organizatorii.

0 comentarii

Doar utilizatorii înregistraţi şi autorizați au dreptul de a posta comentarii.